FOOD Marieke

WINNEN: I LOVE SUPERFOOD SMOOTHIES

23 maart 2016

Win het “I love Superfood Smoothies” boek van Daphne en Heleen

Daphne Groothuijse en Heleen van Eert zijn al een tijdje met superfoods bezig en zij wilden met het schrijven van dit boek een simpel antwoord geven op de vraag hoe je nu superfoods toepast in je dagelijkse eten. Nog niet iedereen is zich daar bewust van.

In het boek wordt de lezer gemotiveerd om aan de slag te gaan met het maken van snelle en gezonde superfood smoothies. Met veel natuurlijke ingrediënten zoals superfoods, fruit, noten, bladgroenten en zaden wordt je meegenomen in de wereld van de superfoods. Met behulp van de smakencombinatietabel kun je naar hartenlust combineren en experimenteren, zodat je eigen superfood smoothie-recepten nog lekkerder worden.

Wat kun je van dit boek verwachten?

Dit boek maakt je tot een regelrechte superfoodsmoothie-expert, want je zet binnen een handomdraai de heerlijkste smoothies op tafel. Je leert de voordelen kennen van alle superfoods en verschillende fruitsoorten. Het boek bevat vele citaten over gezondheid en ook veel achtergrondinformatie over gezondheid, groene smoothies, afvallen en detoxen.

Wil je dit boek graag winnen, we mogen er namelijk 1 weggeven! Wat te doen?

– Like de Facebookpagina van “I LOVE SUPERFOOD SMOOTHIES”.

– Like de Facebookpagina van SHOPAHOLIEKMAMA

– Like en deel dit bericht openbaar.

– Laat onder het Facebook een bericht achter met je naam en een reactie waarin je vertelt waarom je het boek graag zou willen ontvangen.

Meedoen kan tot en met zondag 10 april 2016. Maandag 11 april 2016 maken wij de winnaar bekend op onze website en facebookpagina.

Heel veel succes!!!

P.S. Doen jullie ook al mee aan onze winactie met TRIUMPH? Je kunt een waardebon van € 95,- euro winnen. Deze winactie loopt t/m 1 april 2016.

2016-03-21 23.17.09

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

No Comments

Leave a Reply