Woden: Super Sneaker uit Denemarken

Woden

Ook Woden komt natuurlijk met een nieuwe SS17 collectie

Woden, ik ben eraan gehecht geraakt. Nooit meer vermoeide voeten, op deze sneakers kan ik een hele dag lopen zonder ergens last van te hebben. De zool van kurk is anatomisch gevormd en het voetbed ondersteunt daardoor de onderkant en hiel van mijn voet. Kurk heeft dezelfde eigenschappen als leer, het is schokbestendig en vocht-absorberend. Voorheen kon ik nog wel eens last van mijn rug krijgen na een dag winkelen, maar die tijd is voorbij!

Ook de nieuwe collectie is weer de moeite waard om te bewonderen. De inspiratie voor de SS17 collectie van WODEN komt wederom uit de Scandinavische natuur, zowel in texturen, kleuren als stijlen. Functionaliteit en comfort is van groot belang. Bij WODEN streven ze ernaar om schoenen te ontwerpen die de persoonlijke stijl onderstreept van elk individu. Ze ontwerpen schoenen voor iedereen, met respect voor de natuur.

In deze SS17 collectie worden zoals je inmiddels van WODEN gewend bent weer mooie, rijke materialen gebruikt naast het bekende leer en kurk (inlegzool) ook suede, canvas en metallics.

De gehele dames- als herencollectie is verkrijgbaar bij de diverse verkooppunten van WODEN.

WODEN staat voor WOrks of DENmark, de oorsprong van het schoenenmerk ligt dan ook in dit Scandinavische land waar het in 2013 is opgericht door Peter Hildebrandt en Carsten Holm. WODEN is een typisch Scandinavisch sneakermerk met stijl.

De unisex lederen schoenen en sneakers worden met de grootste zorg ontworpen en geproduceerd door de beste fabrikanten binnen dit segment. De leest en tong zijn ontwikkeld op het hoofdkantoor in Aarhus, Denemarken.

Woden

Woden

Woden

Woden

Woden

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie