Libelle Zomerweek is vandaag van start gegaan.

Libelle Zomerweek

Eén en al DISCO LOVE op de Libelle Zomerweek

Boney M., Esther Vergeer, Marc de Hond en Hilmar Mulder openen Libelle
Zomerweek 2018 met thema DISCO LOVE

Vandaag ging de 22ste editie van de Libelle Zomerweek dit jaar van start met als thema DISCO LOVE. Het thema staat voor het vieren van de liefde en muziek. Omdat Libelle er is voor iedereen, werd ereen rolstoel discodans gedanst ter opening van de Libelle Zomerweek. Met een druk op de knop gaf Esther Vergeer samen met Marc de Hond en Libelle-hoofdredacteur Hilmar Mulder het startsein voor de discodans. Boney M. zorgde voor de juiste tunes en een funky choreografie met Boogies, Disco Points en One-Two’s maakte de feestelijke opening compleet.

De legendarische formatie Boney M. toog speciaal voor dit groovy optreden op het grootste vrouwenevent van Nederland naar het Almeerderstrand. Ze openden samen
met kampioen rolstoeltennisster Esther Vergeer, presentator en voormalig rolstoelbasketballer Marc de Hond en hoofdredacteur Hilmar Mulder de Libelle Zomerweek.

Hilmar Mulder: “Het thema DISCO LOVE moest natuurlijk geopend worden met een discodans. Omdat Libelle graag haar lezers betrekt bij haar activiteiten, is er gekozen voor een gezamenlijke rolstoel discodans met tientallen deelnemers van verschillende rolstoeldansverenigingen. Hiermee willen we benadrukken dat Libelle Zomerweek rolstoeltoegankelijk was en is en ook dat we ons best zullen doen om de toegankelijkheid op dit vlak continu te verbeteren. Ik ben blij dat Esther Vergeer en Marc de Hond dit initiatief een warm hart toedragen en we samen de Libelle Zomerweek hebben geopend”.

Van 21 tot en met 27 mei viert de Libelle Zomerweek het grootste disco-feest van Nederland met maar liefst 83.000 vrouwen. Iedere dag om 17.00 uur gaat het dak eraf tijdens het Happy Hour, met bekende dj’s zoals Barry Paf en Gijs Staverman die de fijnste disconummers draaien. Er zijn waanzinnige optredens van onder andere Charly Luske, Lange Frans, Diggy Dex en Lois Lane en je kunt kijken naar daverende modeshows van bekende merken mét discomuziek. Er kan meegezongen worden met de grootste discohits die worden voorgedragen door een liveband in De Discokaraoke. Lezeressen kunnen kritische vragen stellen aan interessante tafelgasten bij Ebru Umar in het Libelle Nieuws Café. Dankzij de meer dan 16.000 uiteenlopende workshops en een shoppingroute die langer is dan de Amsterdamse Kalverstraat is er voor ieder wat wils.

Voor meer informatie: https://www.libellezomerweek.nl/2018/

Libelle Zomerweek

Libelle Zomerweek

Libelle Zomerweek

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie