Maskers, een verwenmoment voor jezelf!

Maskers

Maskers voor handen, voeten en haar!

Hoe vaak gebruiken jullie een masker thuis? Ik misschien eens in de twee weken. Je moet er altijd wel even voor in de moed zijn en er tijd voor over hebben. Maar een masker voor handen, voeten en haar, daar ben ik eerlijk in en gebruik ik zelden. Hoewel een masker voor mijn haar gebruik ik nog wel eens op vakantie als het helemaal te droog wordt door de zon. Maar ik toch even tijd ervoor genomen, eentje voor de handen, eentje voor het haar. Het is per slot van rekening hier ook warm genoeg en kunnen we af en toe best iets extra gebruiken.

Deze maskers van Kocostar, afkomstig uit Korea, zijn een echte verwenning en ik vond het dan ook echt niet erg om hier even de tijd voor te nemen. Het Hand Moisture Pack en Home Salon Hair Pack geven je een glowy skin en zijdezacht haar. De maskers verwarmen de huid, waardoor poriën opengaan. Hierdoor kunnen natuurlijke, langdurig werkzame ingrediënten nóg dieper in de huid doordringen. De intensief hydraterende maskers zijn verkrijgbaar bij ICI Paris XL.

Een gezonde hoofdhuid resulteert in sterk en glanzend haar. Dit is de reden dat de Home Salon Hair Pack niet alleen de haren maar ook de hoofdhuid verzorgt. De hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten van het haarmasker kalmeren de hoofdhuid en maken een eind aan droge en gespleten haren. Het haar is makkelijk doorkambaar en voelt zijdezacht aan.

Hand Moisture Pack : Geef droge handen weer een tweede kans. Het Hand Moisture Pack verzacht de huid dankzij de papaya-, mango- en kokosextracten. Deze ingrediënten zijn zeer rijk aan vitaminen, antioxidanten en mineralen en hebben daardoor een intensief hydraterende werking. Het katoenen handmasker zorgt dat handen weer soepel aanvoelen en de nagels er zichtbaar gehydrateerd uitzien! Het resulteert in langdurig zijdezachte handen met verzorgde nagels!

Ik vond het oprecht een echt verwenmoment. Ik ga het vaker doen!

Maskers

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie