Boeken: Blond op Bonaire

Blond op bonaire

De nachtmerrie van iedere ouder!

Zijn jullie meer van de thrillers? Dan is dit boek een must read. Op het puntje van mijn stoel bij de laatste bladzijdes en een bonzend hart, herkennen jullie dat. Lezen, lezen, lezen, om er zo snel mogelijk achter te komen hoe het uiteindelijk afloopt. In dit geval: “wordt ze wel of niet gevonden…?” Het is de nachtmerrie van iedere ouder om een kind uit het oog te verliezen, laat staan dat het helemaal verdwijnt of nooit meer terugkomt…

Ik kijk op mijn telefoon en zie alleen maar weer mooie weersvoorspellingen. Woohoo, ik word er blij van. Het resultaat is wel dat er in huis weinig gebeurt en dat ik snel op een stoel in de tuin te vinden ben. Lekker naar buiten, genieten van de buitenlucht, een beetje zon vangen en wegdromen in een geweldig boek. Ikzelf lees het liefste een roman, maar de thrillers van Ellen de Vriend spreken mij ook altijd aan. Haar boeken en columns lezen makkelijk weg. Wel moet ik bekennen dat ik graag doorlees omdat ik met een ‘feel good’ gevoel wil gaan slapen. Dat heb ik hetzelfde met een film of een serie, ik moet niet midden in een actie gaan slapen. Dan blijft het aan me trekken om verder te lezen of kijken.

Over Blond op Bonaire

Journaliste Linda van Dam vertrekt met haar man Lex, dochter Luna (17) en haar vriendin Guusje (17) voor een tropische vakantie naar Bonaire. Kort voor hun vertrek verdwijnen twee jonge, blonde vrouwen spoor loos. Van de ene vrouw ontbreekt elk spoor, van de ander worden teenslippers en een fiets gevonden. Het gerucht dat ze zijn vermoord, verspreidt zich als een lopend vuurtje over het eiland.

Wanneer Luna en Guusje met twee buurjongens naar een feest willen in een van de luxe resorts, vindt Linda dat geen probleem. Ze spreken af dat Lex hen ‘s avonds ophaalt. Stiekem verwisselen zij het saaie feest voor Karels Bar op de boulevard, waar het veel gezelliger is. Maar dan verdwijnt Guusje. Onmachtig over het corrupte politiecorps en zich schuldig voelend tegenover Guusjes moeder, gaat Linda zelf op onderzoek uit. Lukt het haar de waarheid te achter halen?

Voor mij een weet, voor jullie een vraag…

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie