Bad hairday?….

Het is misschien niet het meest erge wat je kan overkomen, maar toch…. Ik blijf een vrouw ­čÖé

Ik ga natuurlijk niet klagen over Dubai. Kan ook niet, want het is hier fantastisch. We zitten hier nu precies een maand en ik kan echt niet anders zeggen dan dat we het echt leuk hebben. Understatement: het voelt als one big, fantastic holiday! Iedere dag weer. Het zonnetje schijnt iedere dag vrolijk door de ruiten, de mensen zijn vriendelijk en het leven op een compound is echt luxe te noemen. Buiten het feit dat ik nog steeds mensen heel erg mis, is Dubai echt een feestje. Kan niet anders zeggen….

De kindjes zitten inmiddels op school, dus ik pik langzaam maar zeker de draad weer op en begin weer blogs te schrijven en me dus ook druk te maken over alle zomercollecties die langzaam maar zeker de winkels weer binnen druppelen. Dat betekend voor Shopaholiek een topdrukte. Maar ik dwaal voor de verandering weer eens af.

Het is hier warm, op dit moment echt lekker warm: denk aan temperaturen van rond de 25 ├í 28 graden. Heerlijk! Zodra de kans zich voordoet kun je ons dus ook vinden in het zwembad of op de prachtige stranden. Denk aan Kite Beach en JBR, prachtige public zandstranden die je het best kunt vergelijken met Scheveningen of Noordwijk en dan met een beetje Miami of Florida-achtige touch: brede witte zandstranden met een azuurblauwe zee. Daarachter brede paden waar de die-hards dagelijks hun rondje rennen, leuke koffietentjes en talloze eettentjes en kleine kraampjes met de leukste beachwear. Erg fijn kan ik je zeggen! Maar…. van al dat geplons in het water en die zon op mijn hoofd gaat mijn haar er niet beter uitzien. Het water uit de douche is ook een stuk harder dan wat wij in Nederland gewend zijn. Het is dus net een bosje stro op mijn hoofd en mijn huid voelt als schuurpapier.

Ik was er al een beetje voor gewaarschuwd en had het er in Nederland over met iemand en die adviseerde mij deze shampoo van Lovearganolie. Die had ik dan ook braaf meegenomen uit Nederland. Het duurde even voordat ik alle dozen goed uitgepakt had en ik heb mijn haar de eerste weken dan ook gewassen met de shampoo die er toevallig stond. En ik kan je zeggen: het zat voor geen meter :). Niet dat ik nou heel ijdel ben, maar het voelde gewoon niet goed en er was niks mee te beginnen. Vorige week was ik het zat en heb al mijn spullen van Lovearganolie netjes in de douche(cabine) gezet. Want niet alleen mijn haar was flink aan het uitdrogen, ook mijn huid. In het pakket van Lovearganolie zat ook een douchegel  die voedt en hydrateert en een bodylotion met anti-aging en heerlijk geur.  Het geheim van deze producten is natuurlijk de biologische arganolie en de ezelinnenmelk die vooral mijn haar weer zacht en godzijdank weer pluisvrij en glanzend maakt. Wat een verschil maakt een fijne shampoo. Echt!

Ik ben zo zacht als een…. ja wat eigenlijk? Ik “voel” gewoon weer lekker! Maar het belangrijkste is dat ik gewoon naar hartelust de zee in kan duiken, want ik heb dus echt geen zin om me constant druk te maken over mijn haar. Kwestie van de juiste shampoo dus.

Hieronder zie je nog een filmpje met alle producten die ik meegenomen heb uit Nederland. Check ook vooral de hamamdoeken: die zijn ook echt een hele hit hier: strandlakens zijn zo 2010. Die Hamamdoeken, gemaakt van hydrofiel katoen zijn zo zacht en licht ├ęn fungeren ook prima als omslagdoek als je even snel koffie wilt halen op het strand en er gewoon niet meer helemaal, zoals ik, bikiniproof uitziet :). Bijkomend voordeel is trouwens dat ze in no-time weer droog zijn. Musthave dus!

Mochten jullie het leuk vinden om mij op instagram te volgen: kijk dan even op mijn instagrampagina  MyDutchDubai.. Daar zie je hoe wij leven als expats in het mondaine Dubai.

Liefs uit Dubai,

Angelique

 

 

 

angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

Latest posts by angelique_vlieg (see all)

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

Geef een antwoord