Heb jij al goede voornemens?

Over een paar uur is het zover. We gaan het nieuwe jaar in. Begin jij het nieuwe jaar altijd met goede voornemens? Hou je die dan vol? Of gaat het meestal al snel mis?

Altijd weer die drank

Dan ben je niet de enige hoor. Ieder jaar weer neem ik mezelf een hoop goeds voor. Ik ga niet meer drinken, minder eten, niet meer als laatste bij dat feestje weg, niet meer de microfoon pakken en mee zingen (dat moet ik echt serieus af leren maar ik vind het zo leuk), niet meer de hele dag op mijn telefoon, computer, niet meer zoveel bingewatchen, langer met de hond wandelen en dus niet meer alleen om het slootje heen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Maar dan is het oudjaar en vaak – altijd eigenlijk – drink ik dan een glaasje…. of meer. En om twaalf uur ben ik dan alweer glad vergeten wat mijn fantastische goede voornemens waren en bijna alles wat hierboven staat heb ik dan op de eerste dag van het jaar alweer ongedaan gemaakt. Dus… je bent niet de enige waar het al snel mis gaat. Maar het is toch ook niet zo heel erg toch? Reden dus om dit jaar nergens over na te denken en gewoon een feestje hebben vanavond! Want het is oudjaar en dat is altijd reden voor wat gezelligheid om het nieuwe jaar in te luiden.

Knallend het jaar uit

Maar ja… een feestje kunnen we deze oud en nieuw natuurlijk niet noemen. We maken er gewoon een gezellig momentje van. Ik heb wat oud en nieuw versieringen gekocht om de boel een beetje up te spicen. Een gezellige Happy New Year Slinger, leuke Happy New Year bekers en wat oud en nieuw accessoires voor in mijn haar. Ik ben goed voorbereid boodschappen gaan doen en heb allerlei lekkers in huis gehaald. Dit jaar zijn we met een heel klein groepje – want ja… corona, je weet wel.. – en heb ik wat meer luxe dingen in huis gehaald zodat ik in ieder geval wat sjieker sta te karaoken aan het eind van de avond. Aan mijn feestkleding zal het niet liggen, want die glitterjurk doe ik gewoon aan! Een goede fles champagne staat al koud en daar kan ik me nu al op verheugen. Aardbeitje erin en klaar. Heerlijk.

Op naar volgend jaar

Enfin.. we liggen waarschijnlijk om 00.15 op bed. Op naar 2022. Laten we hopen dat volgend jaar gevierd kan worden met onze lieve vrienden, familie en gewoon iedereen die ik veel te weinig heb gezien de afgelopen tijd. Laten we hopen dat we volgend jaar weer feestend en hossend het jaar uitluiden en we elkaar weer kunnen knuffelen om twaalf uur. En tot dan houden we ons netjes aan de regels en zitten we gewoon wat vaker met een goed boek op de bank. Een beetje saai maar wel nodig.

WIj van de redactie wensen jullie alleen een fantastisch en vooral een gezond 2022!

Liefs, Angelique

angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

Latest posts by angelique_vlieg (see all)

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

Geef een antwoord