Masa, Skincare van Nederlandse bodem!

Onlangs kwam ik in contact met deze nieuwe huidverzorging Masa. Alleen de naam al trok mijn aandacht, maar ook aan de verpakking is heel veel aandacht geschonken. Het gaat natuurlijk om de inhoud, maar de presentatie is al goed! Op mijn vakantie in Spanje nam ik een maand de tijd om deze verzorging uit te proberen en ben echt super enthousiast.

Toevallig sprak ik een collega van me en zij had dezelfde ervaring. “De dagcreme werkt als een filter!” De crème verzorgt, voedt, hydrateert de huid zo goed, dat het inderdaad een prachtige uitwerking heeft. Zo ook de handcreme, deze handcrème is niet meer van mijn tafel weg te denken. Deze crème trekt gelukkig direct in, maar het voelt net of je een zachte handschoen hebt aangetrokken.

Over de huidige lijn van Masa

Dagcreme: Blemish Day Cream

Een zachte dagcrème met Dode Zee-mineralen, Zinc Oxide en vitamine E om de huid te voorzien van essentiële voeding en hydratatie, donkere plekken, littekens en vlekjes te verminderen en je zo een heldere, vlekkeloze, egale teint te geven. De crème bevat een SPF28 en is te gebruiken als basis onder make up.

Reiniging

De reiniging bestaat uit twee stappen. Stap 1 is een reinigende scrub die diep reinigt waarop stap 2, een zachte reinigingslotion, aansluit. In principe hoef je stap 1 niet iedere dag uit te voeren, maar het mooiste resultaat behaal je wel met minimaal 2 x per week. Mijn huid voelt op dit moment in ieder geval zacht en wel doorvoed aan. Echt een heerlijk gevoel en ikzelf vind het ook mooi als ik in de spiegel kijk.

Facial exfoliating Creme

Onze Exfoliating Gel reinigt tot diep in je poriën en verwijdert dode huidcellen, zo komt je huid weer helemaal op adem en kun jij weer stralen!

De uiterst zachte, verzachtende en hydraterende exfoliërende gel is doordrenkt met heerlijke voedende ingrediënten zoals Dode Zeezout, Walnut Shell Powder, Shea Butter, Cocoa Butter en Vitamine E. Onze Facial Exfoliating Gel spoelt dode huidcellen, vuil en overtollige olie weg. Bovendien hersteld, verfrist, revitaliseert en verzacht het je huid waardoor je je shine terug krijgt en je weer kan stralen.

Facial Cleansing Lotion

Een zachte hydraterende gezichtsreinigingslotion om het gezicht en de hals te reinigen en alle sporen van make-up, vuil en onzuiverheden te verwijderen. Aangevuld met voedende Dode Zee-mineralen en kalmerende Aloë Vera om zachtjes op de huid te smelten, te hydrateren en alles in één stap te reinigen, waardoor de huid fris en schoon blijft.

Handcreme

Zachte crème voor droge, schrale handen om deze te hydrateren, te voeden en gezond en gehydrateerd te houden door gebruik te maken van de voordelen van Dode Zeezout, cacaoboter, sheaboter en andere essentiële oliën zoals arganolie, zoete amandelolie en avocado-olie. Deze crème maakt je handen zijdezacht met een zachte Oud-geur.

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord