Foto’s voor het leven!

Als influencer kan ik niet ontkennen dat ik het hebben en maken van foto’s ongelooflijk leuk en belangrijk vind. Kwaliteit is daarbij vooral belangrijk, maar uiteindelijk geldt het totale plaatje. Zo ontmoette ik Marije van de Wetering op een Lifestyle Business event en raakte ik direct super enthousiast om een keer met haar samen te werken. De foto’s zijn prachtig geworden. Graag stel ik jullie aan haar voor!

Wie is Marije?

Mijn naam is Marije, moeder van 4 kids en ik woon samen met manlief en hond Otis in het midden van Nederland. 
Na mijn 40ste kreeg ik het Spaans benauwd van de gedachte “Wat als ik later oud ben en spijt krijg van de dingen die ik niet heb gedaan”. Hierop volgende de vraag, maar wat is dat dan, wat wil ik niet missen in dit leven? Dit hield mij dagelijks bezig, totdat ik mij realiseerde dat mijn diepste wens fotograaf worden was. Dus HUP aan de bak en here I am! 

Dat klinkt wel heel makkelijk en dat was zeker niet het geval. Maar door het gewoon te doen en niet door het minste of geringste je uit het veld laten slaan, moest het lukken. Vooral de emotionele rollercoaster was een dingetje, ‘kan ik het wel’ en ‘hoe dan’ en ‘wat als het niet lukt…’ 

Door maar gewoon mensen te gaan fotograferen en veel te netwerken, kwam ik erachter dat heel veel mensen het zelfde door maakte. Inmiddels is mijn missie geworden om juist deze mensen vol zelfvertrouwen vast te leggen, waardoor ze positief de volgende stap durven zetten. Want samen kom je verder!

Do WHaT You LoVe

Het leven is te kort om niet te doen wat je graag zou willen. Elke ochtend vol energie de dag beginnen omdat je ervoor gekozen hebt te gaan doen wat jou blij maakt.
Al veel vrouwen heb ik mogen fotograferen die het roer willen omgooien of dit al hebben gedaan. Ook al is de weg er naar toe niet altijd even makkelijk en daar weet ik zelf alles van. Het fascineert mij waarom we doen wat we doen. En eigelijk zijn alle keuzes OK, als je er maar achter staat. Ik ben heel benieuwd naar jouw verhaal en laat jou graag zien wie jij bent. Maar vooral dat je TROTS moet zijn op jezelf. Door daar bij stil te staan, krijg je weer energie voor meer mooie dingen. Het lijkt mij heel tof jouw verhaal vast te leggen.

Niet lullen maar poetsen

Lang geleden, in een vorige carrière, heeft iemand dit bij mij er zo in gedrild. En het heeft echt gewerkt. Het is zo makkelijk om in je hoofd te blijven zitten en er over te praten, maar ja dat is niet genoeg om het te laten slagen. 
Je zult in het diepe moeten springen desnoods met je ogen dicht. Het ergste wat er kan gebeuren is dat het niet lukt en dan zul je een andere weg moeten bewandelen om te komen waar je naar toe wilt. 
Super gaaf om te zien dat ik inmiddels veel mensen heb ontmoet die de (soms) grote stap durven nemen. Door jouw een spiegel voor te houden middels een toffe shoot, laat ik je zien dat je ontzettend trots mag zijn op jezelf. En DAT geeft je weer een boost voor de volgende stap. Door het gewoon te doen en er niet te veel over na te denken, brengt je altijd verder dan er alleen maar over praten.

Worden wie je bent

Deze slogan heb ik gejat, maar ik vind hem zoooo sterk! Het dekt voor mij de lading, toch?! Iedereen heeft een droom of wens voor ogen. Waar wil je heen of wat wil je bereiken? Ik krijg veel mensen voor mijn camera die dit doormaken of overwegen de volgende stap te zetten. Door jou te laten zien wie je bent, hoop ik je dat extra duwtje in de goede richting te geven. Meer zelfvertrouwen geven met mooie beelden van jezelf, waardoor je realiseert dat je het gewoon moet doen! Laat me je helpen, ik hoor graag jouw verhaal!

Je eigen weg vinden

Soms moet je iets een paar keer horen voordat het kwartje valt of moet iemand anders het met andere woorden brengen wil het tot je doordringen. En soms moet je juist niet naar die ander luisten. Vooral degenen die zeggen ‘zou je dan nou wel doen?’

Het leven is te kort om iets niet te proberen. Als het niks voor je is, weet je dat ook weer en kan je door naar wat anders. Ik hou van een positieve mindset. Ook al vind ik dat zelf af en toe ook best moeilijk. Een positieve instelling brengt mij meer en negativiteit kost mij heel veel energie waar ik niks mee kan. Door te kijken met een andere bril, in mijn geval door een lens, is de oplossing soms heel simpel en dichtbij. Doe waar je blij van wordt.

Ik laat je graag dat kijkje door mijn lens zien, zodat je anders naar jezelf gaat kijken. Je kan veel meer dan je denkt!

Investering in jezelf

Na de zomer ga ik mijn aanbod in pakketten aanpassen en daarom geef ik jou als Instagram volger van Marieke Hagestein de mogelijkheid de Personal Branding / Next Level Shoot t/m september aan te bieden met een korting van maar liefst 200 euro.
Voor 15 beelden betaal je geen 599 euro, maar 399 euro
Vooraf hebben we een uitgebreide call om elkaar een beetje te leren kennen en bespreken we de mogelijkheden, locatie en jouw wensen.

Bel of mail haar gerust als je vragen hebt & super leuk als je haar volgt op @marye_photographer.

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord