Bergen! Erop uit in Nederland

Bergen

Sinds Corona heb ik Nederland ontdekt! Voorheen deed ik dat helemaal niet zo vaak, of bijna nooit: een hotel boeken in Nederland om er even tussenuit te gaan. Afgelopen week trokken we er dan ook op uit richting Bergen om te overnachten in het prachtige hotel We Are Blooming.

Een paar jaar geleden heb ik Bergen ook bezocht en kon me vooral de prachtige omgeving herinneren. Ik had er dan ook super veel zin in. Het is voor mij wel een stukje rijden vanuit Zwijndrecht, bijna 1,5 uur, maar dan ben je er ook echt uit! Alles zat mee, geen files en de zon hoog aan de hemel. Het beloofde een prachtige trip te worden.

Rond het middaguur kwamen we aan bij het hotel en ik kan jullie zeggen: “daar werden we wel echt heel vrolijk van”. Wat een geweldig hotel op een prachtige locatie. Vanuit het hotel kun je een wandeling maken van ongeveer 1,5 uur naar het strand, waar het hotel een eigen beachclub heeft. Het spreekt voor zich dat je ook de fiets kunt pakken. Natuurlijk kun je ook dichter bij het hotel blijven. Het hotel biedt de mogelijkheid om te relaxen door gebruik te maken van de sauna en het zwembad.

Bergen ligt op 5 minuten rijden met de auto. Dit gezellige plaatsje biedt genoeg aan winkeltjes, veel kunst en kleine ateliertjes en heel veel horeca. Na een koffie hier op het terras, kozen wij kozen ervoor om relaxed in het hotel te eten, later een drankje in de bar te doen en erna nog even te relaxen op ons eigen terrasje voor onze hotelkamer. Dit alles was ook mogelijk door het fantastische weer! Het was echt twee volle dagen genieten en dat zo dichtbij huis.

Een dikke aanrader dus voor een getaway, of lekker een week vakantie vieren. Ook zakelijk biedt dit “We are Blooming” hotel heel veel mogelijkheden.

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord