Curacao: de enige gele zone om naar toe te reizen!

The Ambassador

The Ambassador: jouw Coronaproof beleving op Curaçao!

Ga tot half januari niet op vakantie was het dringende advies van premier Rutte in het kader van de nieuwe Coronamaatregelen. Maar er geldt een uitzondering op de regel voor het Caribische eiland Curaçao. En laat daar nou net een geweldige nieuwe en exclusieve accommodatie geopend zijn; The Ambassador. Speciaal ontworpen om te ontspannen, te ontsnappen aan de drukte en te genieten van een luxe vakantie op maat in een weelderige en stijlvolle omgeving. En door de kleinschaligheid volledig Coronaproof.

The Ambassador biedt een exclusieve ervaring die jouw stoutste dromen overtreft. De villa bestaat uit drie verdiepingen/appartementen. Het is een kleinschalige boutique accommodatie en daardoor geheel Coronaproof. Uitermate geschikt dus voor een welverdiende vakantie in deze voor iedereen bijzondere tijd. Uiteraard worden alle regels rondom Covid19 gevolgd zodat je heerlijk kunt ontspannen en je je veilig voelt.

Elke verdieping heeft een buitengewoon interieurontwerp met een eigen look & feel. De uitbundige slaapkamers zijn voorzien van goudkleurige plafonds en staalblauwe muren. De en-suite warme en zandkleurige badkamers zijn voorzien van mat zwart sanitair en een ontspannende regendouche. De meubels zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van eersteklas materialen. Huur één van de drie verdiepingen (geschikt van vier tot zes personen) of de gehele villa (geschikt voor 16 personen). The Ambassador is ‘adult only’ hetgeen betekent dat je er alleen kunt verblijven als je minimaal 16 jaar of ouder bent. Helaas is The Ambassador niet gemakkelijk toegankelijk voor mensen die in een rolstoel zitten of slecht ter been zijn.

Accomodaties
The Ambassador beschikt over drie verschillende accommodaties.

The View

De naam zegt het al. Deze accommodatie beschikt over een adembenemend uitzicht. Geniet in de ochtend vanaf de porch met een cappuccino van de indrukwekkende zonsopgang over het Spaanse Water of in de avond van het uitzicht over de fantastisch verlichte haven. Door de spannende kleursamenstelling en smaakvolle inrichting is “The View” oprecht een extraordinary escape te noemen. Deze accommodatie is gesitueerd op de begane grond, bovenste verdieping, en heeft direct toegang tot de tuin met zwembad.
The Colorful Escape

In “The Colorful Escape” is het de inrichting die tot de verbeelding spreekt. Vanuit de keuken met bar kijk je uit op het Spaanse Water. Een grote eettafel en relaxte loungebank staan op de porch. Dit appartement heeft twee grote slaapkamers met walk-in closet en twee badkamers. Vanuit die kamers loop je zo het balkon op. De kleur oker met messing speelt in deze accommodatie een grote rol en vind je ook in de details terug.
The Private Garden

Deze accommodatie brengt je door haar eigen tropische privé tuin nog meer rust en ruimte. Pluk fruit voor in je cocktail op je eigen zandstrand, koel af in het dompelbad en geniet. Vanaf de porch heb je een adembenemend uitzicht op het Spaanse Water en de haven.

Facilities

Bij The Ambassador biedt men alleen het allerbeste. Tijdens je verblijf zal het je aan niets ontbreken. Zo is er een zwembad, handdoekenservice, privé parking en uiteraard schoonmaak. Daarnaast helpen ze je graag met autoverhuur en excursies, maar kunnen ze ook een privé kok of een heerlijke massage voor je regelen. En uiteraard kun je voor bijzondere verzoeken altijd bij de medewerkers op kantoor op de locatie terecht.

Kortingscode en annuleringsvoorwaarden

Op dit moment krijg je een korting van 10% op je verblijf bij gebruik van de kortingscode; 8XT85QW2RN. Ter compensatie van de verplichte Coronatest – die iedereen die naar Curaçao reist moet ondergaan –  staat er bij aankomst in The Ambassador een gratis sprankelende verrassing op je te wachten.

Ook de annuleringsvoorwaarden zijn tijdelijk aangepast. Annuleren zonder opgaaf van reden kan tot 3 dagen voor aankomst met een 100% restitutie. Indien de verplichte Coronotest positief blijkt en je niet mag reizen, krijg je tot 1 dag voor aankomst 100% restitutie. (Het officiële document met het resultaat van de test moet worden getoond).

Niets kan een heerlijk verblijf bij The Ambassador op het heerlijke eiland Curaçao nog in de weg staan. Wacht dus niet langer en geniet van een onbezorgde vakantie in deze luxe accommodatie op dit heerlijke Caribische eiland.

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord