Help, temperaturen stijgen, mijn haren zijn een drama!

Zenz

Wat te doen met je haar op vakantie?

Voorheen heb ik hier vaker over geschreven! Ik vind het een drama mijn haar op vakantie. De afgelopen dagen was het weer zover! Het gaat pluizen en droog worden! Zodra je het leuk hebt geföhnd en je gaat naar buiten, zorgt de vochtigheidsgraad er wel voor dat het mooie er snel vanaf is. Maar ik moet bekennen dat ik ook mijn Zenz shampoo niet bij me had. Voor mij een ideale haarverzorging voor elke dag!

ZENZ Organic Products biedt een complete haarverzorgingsserie die het haar voedt en versterkt. De serie bestaat uit shampoo, conditioner en treatment en is verkrijgbaar met verschillende geuren of geheel zonder geur, zodat je kunt kiezen welk product het beste bij jou past. De producten zijn gebaseerd op natuurlijke en gecertificeerde biologische ingrediënten. Een professionele haarverzorgingsserie van hoge kwaliteit met een ecolabel die geeft om jouw haar, jouw gezondheid en het milieu.

Ik gebruik thuis op het moment zowel de shampoo als de conditioner uit de serie Pure! Echt heel fijn en deze gaan zeker mee op vakantie de volgende keer! Wat belangrijk is voor mij dat het de kleur echt beschermt en dat ik niet met een vale kleur loop na twee weken.

Wat kun je verwachten van deze haarverzorging:

Zenz Shampoo Pure 01:

  • Allergievriendelijke shampoo voor alle haartypes.
  • Perfect voor gevoelig haar en hoofdhuid.
  • Versterkt en herstelt het natuurlijke evenwicht van haar en hoofdhuid en zorgt voor een optimale hydratatie.
  • Zonder parfum

Zenz Conditioner Pure 02:

  • Allergievriendelijke conditioner voor alle haartypes.
  • Perfect voor gevoelig haar en hoofdhuid.
  • Hydrateert, verzacht en beschermt het haar.
  • Kleurafdichting.
  • Vrij van parfum.
  • pH 4-4,5

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord