Mijn dochter is zwanger. Ik word oma!

Largo

Oma worden! Het lijkt me zo leuk om oma te worden, soms droom ik er zelfs van. Vannacht nog. Mijn dochter kwam langs om het goede nieuws te vertellen in mijn droom. Ik was helemaal blij en gilde het uit van plezier. Mijn dochter is zwanger! Ik word oma! Maar goed; een droom dus. Zover is het in het echt nog lang niet hoor. Mijn dochter woont nog gewoon thuis en heeft helemaal nog geen plannen richting een baby. Ze is ook nog best jong, dus ik verwacht geen nieuws voorlopig. Mijn oudste zoon is nog helemaal niet steady dus ook daar rammelen helemaal nog geen eierstokken. Laat staan dat de ooievaar daar langs vliegt.

Een babykamer kopen

Ik daarentegen kan niet wachten. Samen naar de verloskundige en samen lekker shoppen voor de baby. Die hebben nou eenmaal veel nodig. Rompertjes, kleding, een kinderwagen en we moeten uiteraard een complete babykamer kopen. Shop till you drop. Beter verwend dan verwaarloosd is dan ook mijn favoriete uitspraak. Ik zie het aan mijn vriendin die kort geleden wel door haar dochter verrast is met een leuke kadootje waaruit bleek dat ze over 8 maanden oma zou worden. Zo leuk om het van dichtbij mee te maken en te zien hoe trots ze is. Vorige week zijn we samen op pad gegaan om een babykamer kopen voor haar thuis want ze gaat oppassen en dan is het natuurlijk wel handig als het kindje een eigen bedje en commode heeft. Een babykamer kopen is echt een dagtaak. Dat doe je niet in een paar uurtjes. Verdiep je in Pinterest of doe inspiratie op via instagram.

Ga je voor nieuw of tweedehands

Wat is er een hoop keus als het gaat om kinderkamers. We bezochten een enorme megastore waar we uren liepen te mijmeren. Word het een jongen of een meisje? Dat maakt de keuze al een stuk makkelijker. Of gaan we gewoon voor een gender neutrale kamer? Een baby heeft eigenlijk natuurlijk maar weinig nodig. Zeker bij oma. Moet je dan gewoon alles nieuw kopen? Of struin je marktplaats af of vind je misschien wel jouw droombedje bij de de kringloop. Goed schoonmaken, beetje up spicen en je hebt een uniek item wat net zo leuk kan zijn in plaats van dat je alles kant en klaar koopt bij een winkel. Maar…. eerlijk is eerlijk: ik word wel enorm hebberig en mijmer er flink op los als ik in zo’n prachtige babywinkel loop. Ik kan me wel voorstellen dat je de halve winkel leeg wilt kopen voor je mini-me. Je shopt er echt complete ingerichte babykamers. Alles op thema en kleur. Accessoires, de allernieuwste technische snufjes qua babyfoon/videofoon noem maar op. Het kost wat maar dan heb je nog wat.

Ik droom nog even lekker verder! Als het zover is laat ik het weten! Voor nu geniet ik lekker met mijn vriendin mee.

Liefs, Angelique

angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

Latest posts by angelique_vlieg (see all)

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

Geef een antwoord