Bralette of BH? Wat heeft jullie voorkeur?

Bralette

Als je het mij vraagt, maar ik heb ook geen cup DD, ga ik graag voor een bralette. Vooral op dat wat mindere dagen draagt een bralette heel comfortabel. Bralettes zijn tegenwoordig in veel modellen verkrijgbaar van super sexy en veel kant, tot de ietwat sportievere look. Voor ieder wat wils dus! En om even terug te komen op mijn opmerking: ook in alle maten!

En waarom dan een bralette van By Jeane?

Wat is een bralette nou precies en wat is daar zo bijzonder aan? De bralette is een beugelloze bh die zowel voorgevormd als niet voorgevormd kan zijn. Het is eigenlijk een bh zonder de standaard bh-elementen. De By Jeane bralette is gemaakt van ultrazachte stof waardoor deze uitermate comfortabel zit. Door gebruik te maken van modern en uniek kant straalt het ook nog eens klasse uit. Hierdoor kan deze lingerie ook spannend gedragen worden onder bijvoorbeeld een blouse of colbert. Kortom: het ontwerp van By Jeane is voor iedere vrouw het ultieme geschenk.

De voordelen van een By Jeane Bralette

De By Jeane bralette biedt betere ondersteuning dan een normale bralette vanwege zeer flexibele en zachte ondersteunende onderband, de kruislings straps en flexibele zachte stoffen baleinen. Geen stekende beugels zoals bij een bh, of een hinderlijk waslabel.Je hoeft niet meer te zoeken naar de juiste cupmaat. Een bralette voelt als een no bra day. Het geeft je een gevoel van vrijheid. De By Jeane bralette voelt zacht en comfortabel door de zorgvuldig gekozen materialen Het voelt als een tweede huid. De bralette van By Jeane heeft een modern en uniek design, want over elk element is serieus nagedacht en daarvoor is er uitgebreid onderzoek gedaan bij een groot aantal dames met een behoorlijke diversiteit aan maten en vormen. 

De achterkant van de bandjes zijn met kant afgewerkt en stralen raffinement uit. De bandjes zijn verstelbaar. Haaksluiting op de rug, zodat het aan de borsten en lichaam automatisch aanpast. Je kunt de bralette op twee manieren dragen: óf met rechte bandjes of met de bandjes kruislings. Dit laatste geeft een mooi effect bij een jurk met een open rug. Deze bralette biedt betere support dan de gangbare/standaard bralette vanwege de onderband en kruislings straps, naast de flexibele en zachte stoffen baleinen. Als vrouw heb je zelf de keuze met padding of zonder padding; met of zonder volume. De lingerie is goed wasbaar op 30 graden in de wasmachine. Slip en hipster kruipen niet omhoog vanwege een speciaal ontwerp en de toegevoegde naad die je in het midden van de slip en hipster aantreft.

Over By Jeane

Opgericht door Jeannette Kamps en Laurence Hoffmann en ontstaan vanuit een duidelijke behoefte zoals bleek uit een uitgebreid onderzoek. Laaggeprijsde lingerie laat vaak qua kwaliteit te wensen over. Duurdere lingerie is vaak te kostbaar en op die manier niet voor iedereen weggelegd. Ook heeft lingerie vaak niet de juiste pasvorm waardoor de buste niet de juiste vorm behoudt. Tevens hadden vrouwen vaak last van stekende beugels. By Jeane brengt kwalitatieve en betaalbare lingerie.

De gehele collectie van By Jeane is te vinden op www.byjeane.com. Daar kun je ook terecht voor het beluisteren van de podcast. In die podcasts hoor je vrouwen verhalen vertellen over wat ze hebben meegemaakt en wat hen diep heeft geraakt. Deze vrouwen geven vanuit hun innerlijke kracht een positieve wending aan hun situatie. By Jeane gelooft er stellig in dat ze met haar lingerie impact kan creëren op elke vrouw en haar ook daadwerkelijk op-en-top vrouw kan laten voelen. 

Prijzen vallen overigens heel erg mee;), een Bralette kost 49,95 en een slip 19,95 en dat voor een prachtige kwaliteit!

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord