Ervaar de Pop-up shop van Anna Nooshin

Noosh

Westfield The Mall blijft voor mij geen straf om te bezoeken. Ik vind het echt geweldig: de luxe, de veelzijdigheid, het all-in concept, ik blijf me erover verwonderen. En bovenal: prettig aan te rijden en gratis parkeren! Indertijd hebben wij een keer een rondleiding gekregen en heb ik mogen horen wat de ideeën achter dit geweldige concept zijn. Echt een geweldig concept en zo begrijp ik ook dat Anna Nooshin juist hier haar Pop-Up voor de komende twee weken hier heeft!

Noosh

Dus: Beauty en fashion lovers opgelet! Anna Nooshin heeft haar eerste NOOSH pop- up store gedurende 2 weken in Westfield Mall Netherlands te Leidschendam! De mogelijkheid om make-up liefhebbers in contact te brengen met Noosh, haar eigen cosmeticalijn. Ook ik heb me een make-up laten aanmeten, dit omdat zij een aantal varianten boxen heeft. Goed over nagedacht, zie het als een all-in pakket! Bovendien zijn haar producten multi-inzetbaar, dus je bent met zo’n box ook echt klaar!

Zoals jullie in mijn “Reel” kunnen zien op mijn instagram account Marieke_hagesteijn, is het resultaat echt heel naturel en super mooi. Er ligt echt een prachtige glans over mijn gezicht, ik was er super blij mee. Natuurlijk als je uitgaat kun je de kleuren extra aanzetten voor een mooi, sterk contrast!

Noosh

Over anna

Het was een lang gekoesterde wens van Anna om een eigen cosmetica collectie te lanceren en zo werd in april 2021 NOOSH geboren, een beauty merk ontwikkeld voor iedereen die van beauty houdt en geen zin of tijd heeft om ’s morgens uren voor de spiegel te staan. Noosh biedt producten die de natuurlijke schoonheid te accentueren.

NOOSH is een duidelijke verwijzing naar Anna’s achternaam maar betekent ook ‘mooi’ en lief’ in Farsi. “Iedereen is mooi van zichzelf”, aldus Anna. “Maar ik miste nog een beautylijn met producten die natuurlijk, duurzaam, inclusief, betaalbaar en daarnaast gemakkelijk in gebruik zijn, een aanvulling op je standaard beauty favorieten. Producten die nét even die extra glow geven aan je natuurlijke schoonheid.”

Van lipgloss tot oogschaduw en primer tot fixing spray: alle Noosh beauty producten worden in Italië ontwikkeld met de beste ingrediënten en met zorgvuldige aandacht voor duurzaamheid. Noosh is 100% dierproefvrij met grote aandacht voor vegan producten.

De NOOSH pop-up store is een eerste kennismaking met de consument, waar getrainde Noosh visagisten je een beauty touch-up geven en kunnen adviseren. Ook de exclusieve Holiday Gift sets zijn nu via de pop-up store te verkrijgen en online via nooshbeauty.com , leuk als cadeau

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord