Ik kan niet meer zonder bril…

Polette

Helaas het is echt een feit, ik kan niet meer zonder bril op stap. Of het nu in een restaurant is om de menukaart te lezen, in een winkel om de maat of prijs te achterhalen of gewoon in bed om een boek te lezen. Ik kan helaas niet meer lezen zonder bril. En tja, je wilt toch ook een leuke keus maken.

Polette
Mijn zonnebril van Polette!

Ik was al bekend met het leuke modieuze merk Polette en bedacht me dat ik graag terug naar de winkel in Amsterdam wilde gaan. Daarnaast had ik ook nog eens het genoegen om Pauline van Polette een aantal vragen te stellen. Dit bracht me nog dichter bij de keuze die ik uiteindelijk maakte! Dus lees met me mee!

  • Hoe is Polette in Nederland terecht gekomen?

Polette vind je terug in heel Europa, maar is in Frankrijk gestart. Door het enorme succes breidde Polette net snel uit naar meerdere landen. Het grote succes in Nederland leidde in 2016 tot de opening van meerdere winkels.

  • Polette is niet leeftijd of gender gebonden. Zijn er meerdere designers of slechts een persoon?

We hebben een heleboel designers werken voor Polette, allemaal met een prachtige nieuwe collectie voor ogen. Daar zijn we erg trots op. Ze brengen modieuse, unieke modellen op de markt met oog voor details, kwaliteit en materiaal. We staan voor een 100 % “duurzame” productie. Wel heeft elke designer natuurlijk zo zijn specialiteit!

  • Hoe vaak per jaar komen er nieuwe modellen uit?

Eigenlijk komen er elke week wel nieuwe modellen. Gezien de grote productie zorgen we wel voor een totaal nieuwe collectie per seizoen. We zijn trots op ons business model, alles is online te koop, het wordt op aanvraag gemaakt en verstuurd.

  • Hoeveel winkels zijn er op het moment in Nederland en staat er nog een uitbreiding op de planning?

Op dit moment is er een winkel in Amsterdam en Utrecht en natuurlijk willen we graag uitbreiden. De pandemie heeft niet echt geholpen voor 2020, maar we zijn er sterk uitgekomen en we zijn klaar om de concurrentie aan te gaan in Nederland!

  • Tijdens mijn bezoek in Amsterdam aan de winkel zag ik ook kindermodellen. Hoe bereiken jullie deze groep, leuk om ook via onze website Shopaholiek publiciteit aan Polette te geven!

We zijn gek op onze kindercollectie. Het is een moeilijke doelgroep, maar we hebben zoveel leuke modellen dat het zeker aanslaat in alle leeftijdsgroepen. En natuurlijk zouden we super graag ook met dit platform samen werken!

Polette
Polette
Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord