Met zachte kleuren het voorjaar in!

Josh V

De nieuwe collectie van Josh V

Poeh, wat verlangen we allemaal naar het voorjaar en de zomer. Ik tenminste wel! Ik kan niet wachten om wat uurtjes op mijn ligbedje door te brengen en in alle rust eens even te relaxen, want uiteindelijk zijn we het afgelopen jaar maar non-stop door gegaan. En eerlijkheidshalve denk ik zo maar dat ik niet de enige ben. Me voorbereiden op het voorjaar heeft me ook nog niet zo getrokken tot ik deze collectie van Josh V voorbij zag komen.

Deze winter hadden we uiteindelijk ook niet om eens even iets in te plannen. Ergens naar toe gaan of een vakantie plannen was er dit jaar niet bij, tenzij je natuurlijk binnen Nederland iets hebt geregeld. Overigens dat hebben we toevallig wel een paar keer gedaan en dat was heel erg leuk. Maar ja, nu moeten we of zelf koken, eten bestellen of op de hotelkamer eten. Dat heeft me nog niet zo aangetrokken en over de drempel getrokken om dat eens te gaan doen. En ook moet ik toegeven dat ik het eten bestellen ieder weekend ook niet zo heel veel meer gedaan heb. Het speciale is er een beetje af en tja, je wilt toch ook een beetje op de kleintjes letten…

Maar met het voorjaar in het vooruitzicht zijn we toch weer positief ingesteld en verdiep ik me graag in “what’s new”! En kijk hier een paar plaatjes van de nieuwe voorjaarscollectie van Josh V. Dit merk vind ik altijd zo mooi, stijlvol, vrouwelijk en ook nog betaalbaar!

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Let me know!

X

JOSH V is in 2011 opgericht door de Amsterdamse mode-onderneemster Josh Veldhuizen. Binnen enkele jaren wist zij, gedreven door haar passie voor mode, haar ondernemende karakter en hard werken, een prominent modelabel op te bouwen. JOSH V is inmiddels een vooraanstaand modemerk binnen Europa en staat bekend om haar herkenbare luxueuze signatuur en zeer vrouwelijke, kwalitatieve, ready-to-wear collecties met exclusieve afwerkingen. De afgelopen jaren is JOSH V getransformeerd naar een uiterst volwassen fashion- en lifestylelabel met een daarbij behorende hoogwaardige kwaliteitsstandaard. De collecties zijn toegankelijk voor wereldwijd iedere vrouw, waarbij in het bijzonder diversity en body positivity voorop staan.

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord