Lentekleuren in de etalages!

lentekleuren

Wat zijn de nieuwste lentekleuren van 2021?

Meer dan ooit verlangen we naar het voorjaar! Ik kan niet wachten op lentedagen waar het zonnetje uitnodigend schijnt om gezellig terrasjes te bezoeken. Om aan het einde van de dag gezellig ergens neer te ploffen en met vriendinnen het weekend in te luiden op vrijdag! En zo kunnen we nog doorgaan, want ik denk dat iedereen om me heen niets liever wilt dan dit!

Ook willen we allemaal weer eens gezellig echt winkels kunnen bezoeken in plaats van alles via internet te shoppen. En bovendien wanneer gaan we het dragen? Ik probeer wel zo veel mogelijk ook thuis me gezellig aan te kleden en er toch nog een beetje een feestje te maken. En eerlijk gezegd, ik blij het ook stiekem een feestje om toch op internet te surfen en nieuwe trends te ontdekken.

Sinds gisterenavond ben ik echt letterlijk verliefd op een jurkje dat ik gezien heb en het brengt me dichterbij het voorjaar. Esqualo brengt een mengeling van frisse lichte kleuren, maar het heeft ook iets oosters. Mooie patronen, fleurig, kleurig, precies datgene dat we allemaal nodig hebben. Je wordt er vrolijk en blij van als je dit aantrekt. Ja, ik krijg hier echt een dikke lach van op mijn gezicht.

Dus ja, de lentekleuren, we zien heel veel zachte tintjes waarbij geel wel favoriet is. Leuke printjes, lange en korte rokken, maar ook stoere outfits. Persoonlijk vind ik dat wel de low-waist bij broeken echt wel verleden tijd is, dus laat je lekker verleiden tot een high Waist! En laat je inspireren op de site van Esqualo!

lentekleuren

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →