Leesmomentje: Blijf bij Mij!

Leesmomentje

Even onderuit voor jouw leesmoment!

Laten we gewoon eerlijk zijn en ons afvragen wat we nou allemaal te zien krijgen op televisie! Natuurlijk als het gaat om nieuws en zeker in de tijd, is het belangrijk om op de hoogte te blijven. Maar verder al die programma’s waar je tig keer wordt onderbroken voor reclame, ik heb er helemaal zat van. Wij zitten tegenwoordig vaak met een boek. Dit is een beetje blijven hangen door de zomerperiode.

Tijdes de zomer periode hangen we vaak lang buiten en kijken we helemaal geen televisie. Een heerlijk boek, lekker wegdromen in een andere scene, ik vind het heerlijk. En zo had ik afgelopen dagen weer een heerlijke roman in mijn handen. Het laatste boek van Kristen Proby, Blijf bij Mij, sleept je mee in een geweldig romantisch verhaal. Mia en Camden gaan in dit verhaal met elkaar de strijd aan, maar of ze elkaar kunnen weerstaan is de grootste opgave…. Voel je hem al? Heerlijk toch?

Blijf bij Mij…

Kristen Proby weet als geen ander hoe ze een echt sexy boek schrijft dat ook nog eens heerlijk wegleest: opwindende romantiek, maar wél met een goed verhaal. Met haar Fusion-serie won ze de harten van vele lezers voor zich, die niet kunnen wachten op een nieuw verhaal over de vijf vriendinnen van restaurant Seduction. In het nieuwste deel heeft kok Mia net alles voor elkaar, als een oude vlam haar keuken binnen- loopt en aankondigt dat hij het tegen haar op wil nemen… op live televisie.

Creëren jullie ook regelmatig een leesmomentje voor jezelf?

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord