Marc Inbane: Bruin zonder zon!

Marc Inbane

Marc Inbane: De Natuurlijke Zelfbruiner

In het verleden heb ik veel zelfbruiners voorbij zien komen. Ook wel eens eerder geprobeerd, maar vond het eigenlijk nooit zo’n succesvolle actie. Je werd altijd meer geel dan bruin en als je de zelfbruiner niet goed verdeelde, had je een gestreept lijf! Met de feestdagen en in de wintermaanden kun je best een beetje extra kleur gebruiken. Vandaar dat ik toch maar weer eens de stoute schoenen aantrok en het probeerde met Marc Inbane.

Marc Inbane is een spray die geleverd wordt met een zachte handschoen om de spray uit te smeren over je lichaam of gezicht. Zo krijg je nooit strepen, maar een egale bruine huidskleur! Het resultaat was verbluffend, in 10 minuten ben je bruin! En niet alleen bruin, maar echt mooi bruin. En wanneer je geen geduld hebt om 10 minuten te wachten (ik heb gewoon een lekkere cappuccino gezet), kun je het proces versnellen met een haardroger. Het grappige is, je ziet het gebeuren. Ik dacht echt ‘dit kan niet waar zijn’, geweldig! Ik ben echt super enthousiast over het resultaat.

Ideaal dus, je hoeft niet meer met melkflessen te lopen! En ook in de winter, bijvoorbeeld met Kerst als je een lage hals of open rug draagt, is deze spray van Marc Inbane ideaal. Ook voor de werkenden onder ons als je straks in het voorjaar weer in een leuk jurkje of rokje wilt lopen zonder panty’s (ik vond en vind deze altijd zo verschrikkelijk), is deze spray super!

Daarnaast de stress om de eerste zonnestralen te pakken is ook voorbij. Zon is sowieso niet het beste voor je huid, de huid veroudert snel en is Marc Inbane de oplossing. Curasano droogt je huid niet uit, hetgeen een zeer positieve eigenschap is ten opzichte van de zon. Marc Inbane bevat overigens alleen actieve ingrediënten op natuurlijke basis.

Marc Inbane is ook een goede basis als je mocht je naar de winterzon gaan. Je eerste tintje heb je al te pakken en hoef je alleen nog maar bij te houden. De bruine tint van Marc Inbane houdt minimaal 5 dagen. Dus ook als je een tijdelijke ingreep nodig vindt, is deze bruining ideaal.

Mocht je ook graag bruine benen, armen of een heel lijf willen hebben, google dan snel naar Marc Inbane.

 

2006-04-13 16.08.13
Resultaat in 10 minuten! Zie het verschil tussen links en rechts!

Succes met poetsen, Marieke

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord