Lingerie: Sexy of comfortabel?

Als jullie lingerie kopen, wat geeft jullie dan de voorkeur?

Lingerie is voor veel vrouwen een dingetje! Voor mij niet, ik houd ervan en draag dan ook het liefst mooie setjes. Ik voel me dan compleet en op een of andere manier vrouwelijker. Als ik weet dat dat ook goed is, geeft me dat een heerlijk gevoel;). Nu zijn er onder ons ook die hard NEE roepen tegen een string en veel liever voor comfortabel gaan, hoewel ik erbij moet zeggen dat sexy zeker niet oncomfortabel is.

Dus we hebben nieuws: Sloggi introduceert de meest comfortabele BH ter wereld! In overeenstemming met de unieke ontwerpbenadering waarin comfort op de eerste plaats komt, direct gevolgd door perfectie en innovatie, heeft sloggi alle onderdelen van een bh-cup verder verfijnd, gericht op een perfecte, flexibele ondersteuning zonder knellende beugels. Dankzij innovatieve FlexiMesh-technologie worden de gebruikelijke metalen beugels vervangen door een revolutionaire, ergonomisch gevormde netstof (of mesh), van 2 cm breed, dat exclusief is voor sloggi. De lichte netstof verdeelt de druk gelijkmatig over een groter gebied en biedt daardoor een perfecte, comfortabele ondersteuning die zich aan de individuele rondingen aanpast. Deze BH is verkrijgbaar tot en met cup D.

Deze Wow Comfort-bh is zo comfortabel dat iedereen hem moet proberen. Nicola Tacchi, Global Head of Brand and Marketing bij sloggi: ‘Ultiem comfort is al vanaf dag één de hoeksteen van ons merk, sinds we met onze beroemde sloggi-slips een revolutie teweegbrachten binnen de ondergoedmarkt. Met onze Wow Comfort-bh zetten we weer een grote stap voorwaarts in het leveren van ongeëvenaard comfort aan elke vrouw. We denken dat dit weleens de meest comfortabele bh ter wereld kunnen zijn, en we willen graag dat vrouwen dit zelf ervaren, ze hoeven ons niet op ons woord te geloven.’

Vanaf heden is Wow Comfort verkrijgbaar in Nederland. De nieuwe Wow Comfort-serie bestaat uit een T-shirt-bh en push-up-bh in cupmaat A tot en met D, natuurlijk met bijpassende slips in de modellen Mini, Tai, Hipster en Midi. De basiskleuren zijn Beige, New Beige en Black, met Rose Tendre en Corinthian Blue als de seizoenskleuren voor de lente/zomer van 2017.

Sloggi, voor iedereen toch wel een bekend merk of toch zeker wel eens van gehoord, biedt echt comfort in het dagelijks leven van mensen met de meest draagbare en innovatieve bodywear ter wereld. Het merk is in 1979 opgericht en is al sinds lange tijd het bestverkopende slipmerk in Europa. Tegenwoordig levert het bedrijf zijn ongekende comfort in volwaardige ondergoed- en zwemkledingcollecties voor zowel vrouwen als mannen in heel Europa en Azië. Moederonderneming Triumph International bevoorraadt zo’n 40.000 groothandels en verkoopt haar producten in ruim 3600 Triumph Stores en via internet.

Sloggi is in de meeste lingeriezaken wel te koop, maar in ieder geval zeker bij de Bijenkorf!

Lingerie

Lingerie

Lingerie

Lingerie

Lingerie

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord