Coffeelicious: ontbijt, lunch of koffie met…

Coffeelicious

Kennen jullie Coffeelicious al?

Coffeelicious is hot! Of beter “the place” waar je gezien wilt worden. Er is geen influencer, blogger of vlogger uit onze regio die er nog niet geweest is. Voor ons te meer een reden om deze zaak nogmaals te bezoeken.

Voor het eerst kwam ik met Coffeelicious in aanraking een jaar of 3 geleden. Zij zaten toen ook nog in het Dordts Museum en hoe geweldig is het om na de rondgang de lucht van versgebakken taart tegemoet te lopen. Het is dan bijna onontkoombaar dat je niet vergaats gaat aan een van hun lekkernijen. En eerlijk gezegd: “Dit is ook geen straf”. Als je eenmaal hun appel- of worteltaart geproefd hebt, wil je niets anders meer. Overigens kun je ze ook mee naar huis nemen;). Leuk voor de thuisblijvers toch?

Vijf jaar geleden is Coffeelicious begonnen in een pand in Dordrecht op de Wijnstraat. Fiona en Mark hebben samen letterlijk het roer omgegooid. Met de recepten van Fiona’s moeder gingen ze aan de gang, die overigens nog steeds het brein is achter de taarten. Na het winnen van de prijs voor de “beste koffie van Nederland” in 2014 is hun naamsbekendheid ontploft. Intussen zijn er vestigingen in Museum van Gijn, in Rotterdam op de Nieuwe Binnenweg (sinds 2 jaar), in Breda op de Ginnekenweg (sinds 1 jaar) en is er de wens om in Amsterdam een vijfde vestiging te openen.

Bij Coffeelicous kun je dagelijks terecht voor ontbijt, lunch of een koffie/thee-break met iets lekkers. Bij een ontbijt kun je denken aan een “English Breakfast” of een toast met avocado, maar ook kun je er een breakfast bowl bestellen. Voor de lunch hebben ze een uitgebreide keuze aan heerlijke belegde broodjes (pikante kip) tot de lekkerste salades. Bij het lezen van hun menukaart ga je watertanden en word je de keuze heel moeilijk gemaakt. Dat betekent meerdere keren terugkomen!

Mochten jullie dus Breda, Dordrecht of Rotterdam (en straks Amsterdam) bezoeken, dan is het zeker de moeite waard om hier even gezellig tot rust te komen.

See you there!

X

Coffeelicious
De sfeer is gezellig en cosy
Coffeelicious
De meest bizarre creaties, hoe gaaf? Direct geen last meer van vermoeide kinderen;).
Coffeelicious
Alles is zelf- en versgemaakt
Coffeelicious
Mooi Dordrecht

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord