On a roadtrip: waar gaan we naartoe deze zomer?

On a roadtrip, een boek met de zes mooiste autoroutes door vakantielanden waar de zon meestal schijnt. Genieten van de vrijheid, nieuwe bestemmingen leren kennen en alles op je eigen tempo. Dat is pas vakantie. Met een (huur) auto leer je een land echt goed kennen. Je bent flexibel en vrij om te gaan en staan waar je wilt. En je komt op plekken die je anders niet zo snel zou ontdekken. Maar waar moet je zijn? On a roadtrip neemt je  mee  door Zuid-Europa, met onderweg de leukste plekken om te stoppen, de fijnste hotels en natuurlijk die leuke olijfboer en dat fijne restaurant voor een visje met uitzicht over de oceaan! 

Instappen maar
Het recept voor een geslaagde roadtrip is een met zorg samengestelde route. In On a roadtrip zijn er maar liefst zes routes uitgestippeld om zo optimaal te kunnen genieten van een vakantie. En natuurlijk met handige kaarten, duidelijke etappeoverzichten en alles wat je moet weten als je naar een bestemming vliegt en een auto huurt. De routes nemen de reiziger mee langs prachtige stranden en kliffen, pittoreske dorpjes en de leukste plekken om te stoppen. Want de gouden regel bij roadtrippen is: maak lekker veel tussenstops! Fijne zomernummers op de radio, zonnebril op en genieten van dat fijne ‘niets-moet-alles-mag-gevoel’. Want de tijd, die doet er niet toe.

Reis-inspiratieboek
On a roadtrip bewijst dat je niet naar de andere kant van de wereld hoeft te vliegen om een fantastische reis te maken. Met zes autoroutes door verschillende landen laat dit boek de diversiteit van Zuid-Europa zien. Het zit boordevol inspiratie en praktische tips. Zeker weten dat je na het lezen van dit boek zin krijgt om je volgende vakantie te plannen.

Sunny Cars – Rent a Smile
Zin gekregen om op roadtrip te gaan? Van 1 juni 2018 t/m 30 november 2018 kun je met een kortingscode uit het boek het aankoopbedrag van On a roadtrip retour ontvangen wanneer je een auto huurt bij Sunny Cars. Met een huurauto van Sunny Cars kun je 100% zorgeloos rondrijden tijdens je vakantie. Je bent standaard all-in verzekerd en kunt rekenen op de allerbeste service. In combinatie met dit boek kun je dus optimaal van je vakantie genieten!

Recensie:
Als je het leuk vindt om de leukste plekjes te ontdekken inclusief de leukste routes, tips wilt weten over wat te eten of een drankje doen? Dan is dit het boek wat je zoekt en waardoor je direct de auto in wilt stappen en op roadtrip wil gaan.  Een hip woord voor Op vakantie met de auto :). Mocht je zelf geen auto hebben en er eentje moeten huren  dat is alleen al de code die je in het boek vindt van Sunny Cars reden te meer om dit boek te halen. Een heerlijk boek om in te bladeren. Perfect voor op de koffietafel’.  Angelique voor ShopaholiekMama.

Je shopt het boek hier.

 INCLUSIEF:
– Zes mooie autoroutes
– Eten, drinken en slapen buiten de gebaande paden
– Alles wat je moet weten over autorijden in het buitenland
– Handige autohuurweetjes 

Technische gegevens:
Redactie: Lisette Dirks, Corno van den Berg, Alexandra Gossink, Luc Hoornaert, Anja Siderius, Marleen Veldhorst
Fotografie: Karo Krassel, Hans Zeegers e.a.
Vormgeving: Marieke van de Graft
Formaat: 150 x 195 mm
Aantal pagina’s: 144
Uitvoering: paperback met flappen
NUR: 500
ISBN: 978-90-5767-869-1
Prijs: €19,99

Pic: shutterstock by Josep Suria

angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

Latest posts by angelique_vlieg (see all)

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

Geef een antwoord