Sporten, ik kan even moeilijk de motivatie vinden…

Waar is de motivatie om bijna elke dag te gaan sporten?

Ja, jullie lezen het goed, ik ben het even kwijt… Het is er vanzelf een beetje ingeslopen de afgelopen weken. Er was elke keer een reden dat het me niet lukte om te gaan sporten. Te veel afspraken, te veel feestjes, vakantie en netwerkactiviteiten waardoor het sporten in het slob raakte. Maar dan om weer de draad op te pakken, valt even niet mee!

Mijn dochter Perle heeft de afgelopen tijd hard naar haar eindexamen toegewerkt en zodra zij klaar was, zijn we samen op vakantie gegaan. Dit was een week van uitslapen, serie kijken, naar het strand gaan, shoppen en lekker eten. Gewoon dus echt even helemaal niets! Ik heb me uiteindelijk wel twee keer op de been gekregen en even een blokje om geweest, want ja op 22 oktober zullen we toch de halve marathon in Amsterdam moeten lopen! Ik moet dus wel minimaal 2 keer per week even rennen, al is het maar 5 km.

Eenmaal thuis gekomen, volgde de dag erna de uitslag van haar examens. ’s Ochtends nog wel naar de sportschool geweest, daarna was het een en al nervositeit en afwachten. De uitslag was gelukkig een feestje, maar aan die feestjes kwam tot aan gisteren maar geen einde!

Vanochtend dan toch maar de stoute schoenen aangetrokken en weer richting Yousportz gegaan. Ik heb altijd het gevoel dat je spiermassa heel snel achteruit gaat, nou dat valt dus wel mee gelukkig. Mijn abbs zijn er nog haha. Wel weet ik dat ik het morgen ga voelen. Maar, ik ben zo blij dat ik weer geweest ben. Ik voel alles weer en dat zal morgen nog wel even erger zijn. Dan kunnen we woensdag er weer vol tegenaan. Yes, ik heb het weer, ik heb er zin in!

Herkennen jullie dit?

X

Sporten
Squaten voor strakke billen!
Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord