Lente trends in schoenenland!

Trends

Angulus komt met de leukste sandaaltjes deze lente en zomer

Terwijl bij ons eindelijk de eerste sneeuw is gevallen, stromen de winkels al weer vol met lente- en zomercollecties. Ik las laatst ergens dat iemand ervoor pleitte dat winkels alleen nog maar kleding zouden moeten verkopen die overeenkomen met het jaargetijde. Ik dacht “dat kan toch helemaal niet”. Winkels kunnen het weer toch nooit voorspellen, maar ze weten wel wat er ongeveer aan gaat komen. Nu is januari nog wel vroeg voor de lente, maar toch blijft het leuk om je al te laten inspireren.

Dus laten we eens kijken naar de schoenentrend van Angulus. Leuk om te zien dat de sleehak weer terugkomt, maar ik ben zeker verliefd op de soort ‘waterschoentjes’, maar dan in zwart lak. Overigens zijn onderstaande foto’s maar een greep uit hun grote collectie.

Je ziet veel zilveren en gouden schoenen voor komende zomerse dagen. Ik houd er wel van en zo te zien Angulus ook. Oranje en groen zijn de trendkleuren voor komende tijd, ook daar gaat Angulus in mee.

Het Deense Angulus maakt ons deze zomer weer blij met hun typisch Scandinavische, minimalistische stijl die ook in hun sandalen en slippers terug te vinden is. De soort ‘gladiator’-style open schoen vind ik echt fantastisch. Ik keek er naar en was op slag verliefd!

Tja, genoeg om weer over weg te dromen: Time to get inspired!

 

Trends Trends Trends Trends

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord