Uitverkoop: shoppen alvast voor een volgend seizoen!

Uitverkoop

Kopen jullie ook items in de uitverkoop die je lekker door kunt dragen?

Wij zijn er gek op: scoren in de uitverkoop, maar wel met een knipoog naar het volgende seizoen! En nu is het wel het moment om je slag te slaan! Twee keer per jaar krijg je die kans, maar hoe pak je dit aan?

  1. Geduld hebben, dat is wel de kracht. De uitverkoop begint vaak eerst met 10 of 20 %. Dat vinden wij nog geen echte sale. Uitverkoop gaat pas echt leuk worden bij stapelkortingen of minimaal 50 %. Zo weet ik heeft bijvoorbeeld schoenenwinkel Van den Assem of Shoeclub in Rotterdam een finale sale weekend van donderdag tot en met zondag met kortingen op die dagen van 70 %. Ja, en dan heb je super veel geluk als je nog iets kunt vinden.
  2. Wat wij wel doen, is de trends in de gaten houden. Wat komt er volgend jaar terug? Daar moet je eigenlijk mee beginnen, tenzij je dat niet veel uitmaakt. Houdt kleur en prints in de gaten, zo kun je een goede keus maken en er extra veel plezier van hebben voor minimaal twee seizoenen.
  3. Internet afstruinen op jouw favoriete merken. Meetal als je ge├»nteresseerd bent in een bepaald merk, heb je je vast wel aangemeld voor de nieuwsbrief. Per mail word je dan regelmatig op de hoogte gehouden van wat er komen gaat. Zo kun je er als eerste bij zijn. Tegelijkertijd kun je bepaalde kledingstukken ook bij “jouw favoriete” zetten en zodra ze in de sale komen in het mandje stoppen.

Het is en blijft altijd een kunst om uiteindelijk nog iets te vinden waar je super blij mee bent en waar je ook van vindt dat je het echt nodig hebt. Ik ben nog altijd blij met mijn schoenen van Sebago, die ik op deze manier gescoord heb. Naar mijn idee zijn dit schoenen die je nog jaren kunt dragen en dus heel veel plezier van kunt hebben.

Iedereen succes met misschien nog twee weken uitverkoop te gaan!

X

Sebago
Sportief
Sebago
Street wear

Gesponsord blog Sebago

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord