Oscar uitreiking! Maar dan voor Kruidvat!

Stem mee op jouw Kruidvat favoriet

Stem mee op jouw Kruidvat favoriet

And the Oscar goes to…Zondag 24 februari zitten we allemaal klaar om te kijken naar de uitreiking van de Oscars. Wat worden de favorieten van Hollywood? Meestemmen kan helaas niet. Maar, je kunt nu wél stemmen op jouw Kruidvat favorieten. In 2018 zijn er weer talloze Kruidvat producten gelanceerd, van een complete vegan gezichtsverzorgingslijn tot heerlijke chocolade. Laat ons weten wat jouw favoriet is en maak kans op één van de vijf pakketten met een selectie van de introducties!

Kruidvat Skin Science Daily Defense

Deze compleet vegan gezichtsverzorgingslijn past bij de steeds bewustere levenskeuzes van de consument. Het

De Skin Science Daily Defense producten van Kruidvat zijn speciaal ontwikkeld om de huid te beschermen tegen schadelijke gevolgen van milieu-invloeden, zoals luchtvervuiling en UV-stralen. De face mist in deze lijn beschermt ook nog eens tegen IR-licht (infraroodlicht) en blauw licht van computers, smart phones, televisie en tablets. Want wie wil er nou geen gezonde en stralende huid?

page1image4083109968

Kruidvat Natures

Deze compleet vegan gezichtsverzorgingslijn past bij de steeds bewustere levenskeuzes van de consument. Het wordt steeds belangrijker om voor natuurlijke ingrediënten te kiezen en rekening te houden met de impact van onze levensstijl op het milieu. Met een hydrating en sensitive dag- en nachtcrème, anti-age Q10 dag-, nacht- en oogcrème, hydrating oogmake-up remover, hydrating facial wipes en sensitive micellair water is er voor elke huidbehoefte wat wils!

page1image4102311744

Kruidvat Brow Tattoo

Met de Kruidvat Brow Tattoo hoef je niet meer elke dag voor de spiegel te staan om je wenkbrauwen in te kleuren. De Brow Tattoo zorgt voor perfect ingekleurde en precies gevormde, volle wenkbrauwen waar je drie tot vijf dagen lang geen omkijken meer naar hebt! Het product is verkrijgbaar in de kleuren dark brown en taupe.

Kruidvat Skin Science Instant Effect Eye Serum

Een product met een direct effect, wie houdt daar niet van? Met het Kruidvat Skin Science Instant Effect Eye Serum heb je binnen twee minuten zichtbaar resultaat. Het product vermindert wallen en donkere kringen onmiddellijk en geeft je een frisse uitstraling.

page2image4107608320

Kruidvat Originals DIY Bodykit

Deze heerlijke bodycrème is geschikt om alleen te gebruiken, maar is speciaal ontwikkeld om een‘home made spa treatment’ gevoel te geven door het te mengen met een natuurlijk ingrediënt. Kies bijvoorbeeld voor suiker, honing of cacao om je huid de optimale ervaring te geven.

page3image4119803568

Choquise

Wie is er niet dol op chocolade? Kruidvat heeft vorig jaar vier heerlijke smaken geïntroduceerd, voor ieder wat wils. Welke is jouw favoriet?

Win Win Win

Laat ons weten wat jouw favoriet is en maak kans op één van de vijf pakketten met een selectie van de introducties! Mailen kan naar lorena@maison-pr.nl. Je kunt stemmen t/m 27 februari 2019.

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord