Challenge: Nog 6 weken te gaan…

Challenge

Die paar kilo’s zijn gewoon lastig!

Vechten tegen die twee kilo… Dat is alles waar het bij mij om draait. Ik wil het gewoon niet laten gebeuren dat ze er niet meer afgaan. Dat wintervet, daar ben ik nu echt klaar mee.

Toch denk ik stiekem dat de overgang ook een beetje gaat meespelen. Het functioneert nog steeds allemaal en last heb ik nergens van. Het zit hem in kleine dingen. Ik was laatst met vriendinnen bij een voorstelling van Isa Hoes die volledig is gewijd aan de overgang. Afgezien dat ik het persoonlijk een drama voorstelling vond, zijn er toch een paar dingen blijven hangen. Dat is transpireren en brosse nagels. Vooral dat laatste, ik krijg mijn nagels zo slecht mooi op het moment dat ik toch weer eens gelnagels moet overwegen.

Het zal waarschijnlijk best zo zijn dat je lichaam verandert wanneer je ouder wordt, maar toch leg ik mij er niet zo snel bij neer. Ik train nu dan ook 4 x per week bij Yousportz en daarnaast loop ik nog mijn meters. Eén keer per week train ik met de Personal Trainer en word ik letterlijk compleet afgemat. Dat laatste hoeft overigens niet altijd, het is meer dat hij je net even over dat randje trekt waar je zelf al snel tegen jezelf zegt “het is goed zo”. Het is voor mij dus zeker een stimulans om vol te houden, ook omdat hij daar persoonlijk naar vraagt.

Maar terug naar mijn training, nog zes wegen te gaan naar de zomervakantie. Het moet en zal lukken, dus ik blijf lekker trainen. Mijn trainingen zien er overigens wel anders uit. Het is echt een combinatie van cardio en fitness. Zowel je conditie als spieren krijgen flink op hun donder, maar hea ik houd wel van een uitdaging en wil zeker niet naar huis gaan met het idee dat ik nog een half uurtje had kunnen sporten.

Ik ben echt benieuwd of het gaat lukken…. deze keer wordt mijn discipline sterk op de proef gesteld!

X

Kleding @FemmeLuxe

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord