Tassentrends voor deze herfst en winter

Tassentrends

Of ik een zwak heb voor tassen?

Daar kan ik luid en duidelijk over zijn. “Ik houd van tassen” en volg dan ook alle tassentrends op de voet. Bij ons in het winkelcentrum zit een prachtige winkel van Duifhuizen en zij hebben echt altijd weer een fantastische collectie.

Voor deze herfst en winter zie je van alles, maar met name ook veel kleur. Dat maakt de donkere dagen toch iets gezelliger zou ik zeggen. Soms houd ik van kleine tasjes, met name als ik uitga, maar ga ik de stad in dan vind ik een shopper ook super praktisch. Hoe is dat bij jullie?

Ik heb even de meest populaire modellen van dit moment en het nieuwe seizoen op een rij gezet. Je vindt bij Duifhuizen een kwalitatief, ruim en gevarieerd aanbod dat aansluit op de nieuwste trends. Het assortiment damestassen is onuitputtend en is beschikbaar in zowel de winkels als de webshop.

Schoudertassen en shoppers

De schoudertas of shopper blijft één van de favoriete tassen en hoort thuis in de garderobe van iedere vrouw.  Deze tassen zijn vaak tijdloos, praktisch en bovenal fashionable. Ideaal voor als je altijd veel spullen bij je hebt of een dag gaat shoppen natuurlijk. De schoudertas/shopper is er in vele soorten en maten. Er zit altijd wel een geschikt model tussen dat bij jou past.

Tassentrends Tassentrends Tassentrends Tassentrends

Handtassen

Handtassen zijn er in alle soorten en maten. Functioneel of juist een echte musthave tas. Bedenk van te voren of je vaak weinig of veel spullen bij je hebt en stem daar de keuze van de handtas op af. Ook is het handig te bedenken of je liever een kort of lang handvat wilt.

Tassentrends Tassentrends

Crossbody’s helemaal van nu!

De trend van dit moment is de crossbody tas. Een absolute musthave in jouw tassencollectie. Een crossbody tas is praktisch, je stopt de belangrijkste spullen erin en hangt deze om je schouder. Easy as that.

En niet te vergeten: Reistassen en koffers

Ik ga nog al eens op stap. Dus ook deze interesseren mij erg! Reistassen zijn er in alle soorten en maten en hetzelfde geldt voor koffers. Voor een citytrip voldoet een kleinere tas of koffer, voor een langere vakantie heb je vaak een grotere nodig.

Tassentrends

Meer informatie: duifhuizen.nl

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord