Oranje is de kleur: Anna van Toor

Oranje past natuurlijk helemaal bij ons!

Oranje is de kleur van alle Nederlanders! Maar is zeker niet minder de kleur die past bij de herfst en die de winterse dagen opvrolijkt!

Oranje, wat een heerlijke kleur! En kijk eens hoeveel ervan te krijgen is in deze geweldige kleur in de prachtige herfst / wintercollectie van Anna van Toor! Of het nu een broek, jas, trui, blouse of sjaal is, er is altijd een reden om jouw outfit “oranje-boven” te maken!

Anna van Toor heeft natuurlijk veel meer, kijk alleen al naar de prachtige rokken die erbij gecombineerd worden. Ik zou zo een, twee, drie niet kunnen kiezen.

Dit merk is overigens ook te koop bij een winkel waar ik graag kom, namelijk bij Verschoor. Maar wees gerust, google even naar hun website voor meer verkoopinformatie. En natuurlijk is alles online te koop.

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord