De laatste wintertrends

Rokken en jurken ook in de herfst en winter!

Wie dacht dat je rokken en jurken alleen in de lente en zomer kan dragen, heeft het even helemaal mis. Het is juist deze herfst en winter dat rokken en jurken een enorme trend zijn. Sportief, casual of chic te dragen!

De combinaties met dikke truien en vesten en grove boots maakt het lekker casual. De cowboy boots, ook een super trend dit seizoen, zijn een gave set met deze lange rokken van Anna van Toor.

Ik zelf houd ook nog wel eens van krachtige hak, ik bedoel daarmee minimaal 10 centimeter. Dat maakt je mooi lang en zeker onder zo’n lange rok kleed dat enorm af.

Met alle feestdagen in het vooruitzicht is het super om zo’n rok in je kast te hebben hangen. Zoals je ziet kun je deze op allerlei manieren combineren en ben je altijd “party ready to go”!

Wat ik zelf ook fijn vind aan deze lange rokken, is dat je de benen niet zo ziet. Het is lekker warm en comfortabel zo in de winter en met een wat dikkere panty of maillot kan je de kou trotseren. Want dat blijft in deze periode wel een feit, een rok of jurk is snel koud!

Meer weten over deze prachtige rokken, google dan eens naar Anna van Toor!

X

Rokken en jurken Rokken en jurken

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord