De tijdloze safari-look

Safari-look

De laatste voorjaarstrends van Expressofashion

Oh wat heerlijk dat je in deze periode bijna iedere dag nieuwe trends ziet binnen komen. Ik ben al jaren fan van de safari look en jaaaaaa, gelukkig heeft ook dit jaar Expresso Fashion deze look opgenomen in hun collectie!

En daar blijft het niet bij: Pakken zijn helemaal van nu en strakke combinaties zijn tot op het detail uitgewerkt. Pfff, ik krijg het echt helemaal warm van deze collectie. De geruite pakken zijn echt een must-have voor het voorjaar, maar ook jurkjes zijn niet uit het straatbeeld weg te denken.

Voor welke trend gaan jullie? Ik kan gewoon bijna helemaal niet kiezen, ik vind alles leuk. Het fijne van deze looks is dat je ze zowel sportief als chic kunt dragen. Dus zoveel heb je niet nodig, hoewel….

De safari-look trekt mij wel heel erg, deze gaat er sowieso komen, maar die geruite pakken vind ik ook super tof. Iene miene mutte of gaan we voor allebei… You tell me!

  

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord