Jeans, het uitgesproken kledingstuk voor nu!

Jeans

Wat is Jeans ontzettend veelzijdig!

Februari… Soms weet je gewoon niet wat je aan wilt trekken. De ene dag is het 12 graden, de volgende dag waai je uit je hemd en schommelen de temperaturen rond het vriespunt. Ik vind het dan echt lastig. Maar weet je, jeans biedt altijd de uitkomst en zie hier de nieuwe voorjaarscollectie van Expresso Fashion!

De jeans-broek is op zich al heel veelzijdig. De kleuren van de Jeans lopen uiteen van wit naar lichtblauw tot zwart. Voor de modellen geldt hetzelfde, wil je een skinny, een baggie of juist een flair. Er is echt zo veel keus!

Een jeansblouse ontbreekt overigens ook niet in mijn kast. Ik moet bekennen dat ik er misschien wel vier heb, allemaal heel anders van model en kleur. Zo’n jeansblouse is zelfs super leuk om los te dragen als een soort jasje.

Dan het spijkerjasje of jeansjasje, is geweldig. Ik combineer ze eigenlijk bij alles. Is mijn jurkje net te fris en wil ik niet overdreven netjes zijn, dan hup spijkerjasje erop. Maar zo’n jasje is sowieso met veel te combineren. Persoonlijk vind ik spijker met spijker iets minder, tenzij het natuurlijk hetzelfde is zoals bij het super pak van Expresso Fashion (zie foto). Dit pak behoort op dit moment tot mijn favoriete kledingstuk. Echter een los jasje combineer ik liever met een witte of andere broek. Dat maakt de outfit direct een beetje sportiever en misschien wel jonger!

Voor mij is jeans echt de uitkomst voor het voor- en najaar. Multifunctioneel, fashionable en niet te koud of te warm!

Dragen jullie veel jeans?

Jeans  Jeans

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord