Onderweg naar een betere huid!

Werken aan jezelf voor een mooiere huid…

Sinds een paar weken ben ik in behandeling bij Katrien van Huidtherapie Juno. In het verleden was ik niet echt vies van een prikje hier en daar, maar daar wilde ik voorlopig even vanaf. Ik wilde gewoon graag zien wat mijn huidige staat van mijn huid is en wat een natuurlijke behandeling voor mij kan doen.

Het bewijs is zelfs op zo’n kort termijn al geleverd en eigenlijk moet ik nog wachten en het werkelijke resultaat van alle bindweefselmassages over zes weken beoordelen.

Wat gebeurt er met een bindweefselmassage?

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. De bindweefselmassage is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en om een verslapte huid, een slecht doorbloede huid, een verouderde huid, rimpels of acne te verbeteren en/of te verminderen.

Door de stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Door deze aanpak krijgt u een gezondere en stevigere huid met een gezonde kleur.

De eerste behandeling kan als pijnlijk ervaren worden. Misschien hebben jullie ook allemaal wel eens je rug los laten maken. Dan wordt ook je huid weer even los gemaakt, dat is te vergelijken met een gezichts-bindweefselmassage. Daarna wordt die lichte pijn steeds minder. Ook kun je na de behandeling lichte hoofdpijn ervaren, maar dat komt bij mij waarschijnlijk door het ontstressen. Tot nu toe ben ik erg tevreden, bekijk de foto’s hieronder. Natuurlijk kan het altijd nog beter en daarom geef ik nog niet op.

Nu in de tijd van thuisblijven / Corona heeft Katrien ook een bindweefselmassage on line. Zo kun je thuis aan de slag. Als je dit graag wilt, stuur haar dan een persoonlijk berichtje.

Succes,

X

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord