Vanilia: Stoer, vrouwelijk en modieus

Vanilia

De laatste trends van Vanilia

Het was op een druilerige februari-dag dat ik door Den Haag liep richting de Foodhallen om gezellig met wat vriendinnen te eten. Ik was bijna op de plaats van bestemming toen ik de etalages van Vanilia passeerde.

In een flits drong de collectie tot me door, ik was er al voorbij, maar twijfelde geen seconde om even terug te gaan. Een dikke wauw ging door me heen, wat een gave collectie. Maar vooral: “wat gaaf dat er een merk is dat zich echt onderscheid van andere collecties”.

Als een nieuwe getijde zich aandient en daarmee ook nieuwe collecties in de winkels komen te hangen, wacht ik altijd even af. Ik weet dat er altijd een moment komt dat ik iets zie dat ik echt heel graag zou willen hebben. En dat was op dat moment in Den Haag gebeurd! Ik kan daar dan helemaal blij van zijn.

Ik had helaas haast en moest door naar mijn afspraak, maar kon niet wachten om op hun website te kijken! Mijn geduld werd op de proef gesteld, maar hea, ik werd wel opnieuw blij van het openen van hun pagina. Zie hieronder een paar foto’s uit hun collectie en hoop jullie daarmee te overtuigen en dat jullie naar hun site surfen.

Succes en veel kijk- en misschien ook wel shopplezier!

X

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord