Beauty Mantra: De must have voor elke vrouw!

Beauty Mantra

Heerlijke lotion voor het hele lijf

Ik moet beginnen met iets te bekennen … Als ik eerlijk ben, gebruik ik in het voorjaar en in de zomer veel meer bodylotion dan in de winter. En ik denk dat er velen met mij zijn en dat is eigenlijk niet goed. Het lijf vraag natuurlijk heel het jaar door om de juiste verzorging, maar op een of andere manier laat ik het dan soms sneller achterwege. Wat ik nooit vergeet, is mijn hals en decolleté. Die neem ik altijd mee in mijn dagelijkse verzorging.

Wat ik een paar maanden geleden ontdekte is de lotion van Color & Spice. Deze lotion is eigenlijk een serum, olie en face mist in één en bevat een eclectische mix van edelsteenextracten, heilzame plantenoliën en kruidenextracten. Hibiscus-extract en het vloeibare Malachiet-extract ondersteunen het natuurlijke herstelproces van de huid, terwijl Wierook-extract je gezichtsspieren ontspant. Zoals al eerder gezegd gebruik ik deze dus voor mijn hals en decolleté en heb echt het gevoel dat het jaar de juiste voeding geeft. En bovenal is het heel gemakkelijk in gebruik, een paar keer sprayen, eventueel uitsmeren en klaar!

Ingrediënten

De eigenaresse vertelde mij over het bijzondere ingrediënt Malachiet dat in de Beauty Mantra Lotion zit. Malachiet is een beschermend kopercomplex gewonnen uit malachiet. Deze blauwgroene halfedelsteen, malachietkristalm wordt al lang geprezen vanwege zijn vermogen om te ontgiften – niet alleen de huid, maar ook de geest. In het oude Egypte stond het bekend als de beschermsteen, een kristal met de kracht om te transformeren. Malachiet is het ultieme ingrediënt voor iedereen die de poriën wil minimaliseren en de huid wil verfrissen en zuiveren. Maar naast zijn reinigende, zuiverende en ontgiftende eigenschappen, is malachiet ook een krachtige vrije radicalenvanger, verhoogt het de cellulaire afweer en biedt bescherming tegen veroudering.

Tips

De Beauty Mantra Lotion is ook heel fijn om tijdens warme dagen je huid mee te verfrissen én een soort boost te geven waardoor je huid direct weer een mooie glow krijgt (zeker als je huid door de zon en airco wat uitgedroogd aanvoelt). Ik heb ‘m dan ook op drukke dagen in mijn tas mee, zodat ik niet alleen tussendoor kan sprayen, maar ook even een momentje van rust in kan plannen!

Als extra tip wilde ik meegeven: Gebruik de Beauty Mantra Lotion tijdens je yoga of meditatie of als je snel een frisse teint en gezonde uitstraling wilt creëren.

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord