Langzaam op naar de herfst!

Najaar

Nieuwe trends spotten, op naar het najaar!

Altijd weer leuk om te ontdekken wat de trendsetters voor nieuwe kleuren en modellen voor ons in petto hebben. Vooral de kleuren vind ik altijd interessant. Als je dan namelijk zelf ergens loopt, al dan wel of niet winkelend, weet je waar je op moet letten als je mee wilt gaan met de laatste trends! Zoals jullie weten ben ik groot fan van Expresso en wil jullie graag een paar leuke details laten zien van hun najaarsmode.

Bij Expresso zie je mooie kleuren zoals bordeauxrood, glanzend paars en gezellige prints. De spijkerbroek is terug met een ander model dat mij wel triggert. Ik ga hem sowieso eens passen om te zien of ik deze kortere, wijd uiteendlopende pijpen tof vind! Ook de lange jurken en rokken komen terug deze herfst. Fijn om te dragen tijdens de overgang naar koeler weer, leuk om te combineren met een sneaker en later met laatzen. En het pak zien we weer terug in  mooie kleuren combinaties. Ik ben echt fan van pakken, juist om dat ze op allerlei manieren te dragen zijn. En een pak is altijd goed!

De nieuwe trendkleuren passen goed bij mij. Daar ben ik al blij om. Als herfsttype kan ik zowel felle als deze mooie herfstkleuren goed hebben.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze trends voor het najaar! Laat het ons weten!

 

Najaar Najaar  Najaar

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord