Handgel met allergy-certified keurmerk!

Wow handgel

We kunnen niet meer zonder handgel!

Vroeger, of wat is vroeger, een jaar geleden had ik altijd wel een klein flesje handgel in mijn tas zitten om op momenten dat je niet je handen kon wassen, ik een gel bij de hand had om mijn handen te reinigen. Tegenwoordig is het een must, omdat je gewoon moet! Als je het zekere voor het onzekere wilt nemen, kun je niet meer zonder een handgel op pad. Zodra ik in de auto stap, pak ik direct handgel om te reinigen.

Want hebben jullie ook gemerkt hoe vaak je eigenlijk aan je gezicht zit, of misschien wel zat? Ik wel, ik werd er me heel bewust van en wil dus geen risico lopen!

WOW Handgel

Het eerste product dat World of Wellcare lanceert is een bacteriewerende Handgel waarmee je je handen veilig kunt reinigen zonder water en zeep. De World of Wellcare Handgel bestaat uit 70% alcohol en plantaardige glycerine om je handen te verzorgen, is vegan en is verpakt in een mooi en handzaam flesje dat makkelijk doseert. Het unieke is dat de Handgel in Nederland wordt geproduceerd, geregistreerd conform de Europese cosmeticawetgeving en voorzien van een veiligheidsinformatieblad (MSDS). Je beschermt niet alleen jezelf maar ook de mensen om je heen.

Dit luxe lifestyle merk gaat verder dan alleen maar handgel! Ze kunnen deze flesjes verzorgen met gepersonaliseerde tekst en logo en is verpakt in een mooi handzaam flesje. Bedenk dat het een noodzakelijk iets is geworden en deze handgel verzorgt je handen in plaats van dat ze uitdrogen. En het is echt bacteriewerend en 100 % vegan!

Hebben jullie ook een flesje in de tas?

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord