Toch nog een magische kerstmarkt vol lekkers in Rotterdam!

Kerstmarkt

Kerstfeest op de Lijnbaan

Rotterdamse horecazaken van The Party Group bundelen krachten tijdens feestmaand

De gezelligste dagen van het jaar staan weer voor de deur. Eindeloos ronddwalen op een kerstmarkt in Duitsland zit er dit jaar niet in, maar op de Lijnbaan in Rotterdam is het in december wél feest. Horecazaken George Cocktails & Food, De Beurs, Villa Thalia, De Vrienden Live en Meat slaan de handen ineen voor de ‘Christmas Market 2.0 2.0’. Op de mini-kerstmarkt pal tegenover George Cocktails & Food kunnen liefhebbers vanaf 9 tot en met 30 december in de kerstsferen komen.

Glühwein en kerstpakketten
Geniet – met in de hand een goed glas glühwein óf een winterse cocktail – van kerstmuziek, struin langs de gezellige kraampjes en tik unieke cadeaus en kerstpakketten op de kop. Van 9 tot en met 30 december (met uitzondering van 25 december) kunnen bezoekers de mini-kerstmarkt bezoeken van 14.00 – 20.00 uur. Looppaden en een maximum aantal bezoekers zorgen ervoor dat iedereen veilig van de kerstmarkt kan genieten.

Feestelijke drankjes en gerechten
Op de mini-kerstmarkt zijn huisgemaakte, feestelijke hapjes en gerechten verkrijgbaar voor takeaway. Denk aan chicken & waffels, oliebollen gedipt in rum en vleesgerechten van de winterbarbecue. Om de bezoekers warm te houden, worden toepasselijke drankjes to go geschonken. Kies voor chocolademelk met marshmallows, glühwein, kerstcocktails of een bijzondere egg nog.

Samenwerking: de ware kerstgedachte
De Christmas Market 2.0 2.0 is een unieke samenwerking tussen de horecazaken van The Party Group. In het kader van de saamhorigheid die bij kerst hoort, bundelen George Cocktails & Food, De Beurs, Villa Thalia, De Vrienden Live en Meat hun krachten. Van de bediening en de koks tot de bedrijfsleiders – alle werknemers van de verschillende horecazaken draaien shifts op de mini-kerstmarkt.

Meer informatie over The Party Group
Website: https://www.thepartygroup.nl/
E-mail: info@thepartygroup.nl
Facebook: https://www.facebook.com/thepartygroup.nederland/

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord