Fietsen is hot!

Nog nooit zijn er zoveel mensen op de fiets te vinden

Ook wij zijn heel veel buiten en zeker nu het zonnetje weer zijn best doet. Heerlijk een stuk wandelen of nog beter een stuk op de fiets! Het geeft je op een of andere manier energie om de rest van de dag door te komen. Hebben jullie nog een fiets in huis of hebben jullie er zelfs eentje gekocht?

Naast wandelen is fietsen de perfecte manier om gezond te blijven, maar ook om energie kwijt te kunnen en een frisse neus te halen. Maar dat doen we natuurlijk wél graag in stijl. Om het voorjaar goed in te luiden heeft het oer-Hollandse fietsmerk Union een nieuw model uitgebracht. De Fast is een sportieve en comfortabele fiets die elk stadsmens op het lijf is geschreven. Daarnaast heeft het fietsmerk een bestaand model een nieuwe kleur gegeven. De Flow is nu ook verkrijgbaar in lichtblauw. Met dit frisse voorjaarskleurtje laat je de stad naar je omkijken.

Met de Fast cruise je soepel de stad door. Dit nieuwe model heeft een sportieve look maar toch een comfortabele zit. De zadelpenvering trotseert elk hobbeltje en zorgt ervoor dat het zadel als een troon aanvoelt. Flink doortrappen? Geen probleem met de zeven versnellingen. Zo ben je op tijd op je afspraak maar hou je je hoofd altijd koel. Over je zorgvuldig samengestelde outfit hoef je je geen zorgen te maken; de dichte kettingkast en onderhoudsarme rollerbrakes houden alles clean. Dankzij de lage instap kun je moeiteloos op- en afstappen. Het nieuwe model is verkrijgbaar in twee kleuren: klassiek zwart en pistachegroen.

Union Flow in lichtblauw

Fashionable arriveren bij een etentje of superchique naar die nieuwe koffietent? Steel de show met de Flow – en zéker met de nieuwe lichtblauwe variant. Dit frisse lentekleurtje is een echte eyecatcher. De retro Union flow combineert de charme van het oude met het gemak van het nieuwe. Goed om te weten: de fiets is van aluminium en daardoor verre van zwaar. De Flow heeft een stevige voordrager waar je je tas, boodschappen of een krat bier kwijt kunt. Zo manoeuvreer je gemakkelijk door de stadsjungle.

Over Union

Union maakt al sinds 1904 stadsfietsen die duurzaam, innovatief en hoogwaardig geproduceerd zijn. Zij werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen van merken als Shimano en Bosch. Het merk heeft ruim tweehonderd dealers in Nederland en enkele daarbuiten.

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord