Chiropractie: Eind resultaat en nu verder…

Chiropractie

Onverklaarbare klachten opgelost met chiropractie!

In januari werden de bezoekjes aan de chiropractor Matthew van Chiropractie Centraal wat minder. Dit kwam door het ziektebed en overlijden van mijn vader. Ik was veel in Brabant en kon het er even niet bij hebben. Ik meed ook opzettelijk andere plekken in verband met Corona en de angst om mijn moeder eventueel aan te steken. Mijn lichamelijke klachten werden alleen maar erger en er moest iets gebeuren!

Zes weken lang liep ik met hoofdpijn en slikte elke dag ibuprofen. Het was een oplossing, maar ik wist dat het totaal niet goed was. Tegelijk wist ik ook dat het nemen van een andere houding (schouders ophalen of wel in het in elkaar duiken door stress), de oorzaak was van mijn klachten. Daar was maar één oplossing voor en dat was terug gaan naar Chiropractie.

Het was duidelijk, mijn fatale houding van een paar maanden was terug. Maar… het herstel hiervan ging redelijk soepel. Al na de eerste behandeling verdween de hoofdpijn. Ik denk allereerst omdat mijn klemzittende zenuwen ontlast werden en waarschijnlijk ook omdat  ik weer het gevoel had in goede handen te zijn. Je haalt op een gegeven moment de raarste dingen in je hoofd en daar maakte Matthew een einde aan. Mijn held dus!

We zijn nu weer een aantal behandelingen verder en het gaat goed met me. Ik kan weer wakker worden zonder hoofdpijn en dat is echt zo’n verademing. Qua emoties ben Ik er nog lang niet en zal ik nog wel met enige regelmaat bij Chiropractie terugkomen. Slecht is dat ook helemaal niet, het is onderhoud die je pleegt aan je lichaam. Er kunnen allerlei redenen zijn voor het aannemen van een verkeerde houding en deze houd je op deze manier redelijk onder controle. Bovendien zijn ook de terugvallen onder controle te houden en zijn problemen sneller op te lossen.

Mijn les is geweest: “Wacht niet te lang bij klachten”! Nooit niet, wat je ook hebt, wat je ook voelt, trek aan de bel!

Lees ook mijn blog over “Wat is Chiropractie”

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord