Hoog haar…

Sluik haar, plat haar, bol haar, pluis haar, krul haar, kort- en lang haar, en ik heb volgens de meesten “hoog haar”… Het haar is er in alle soorten, maten en kleuren, maar mijn haar schijnt toch wel heel erg uitgesproken te zijn. Ik zie het niet meer in de spiegel, jullie wel?!

Waarom heb ik het hoog?! Misschien omdat ik het mooi vind:) Mijn haardos is toch wel een dingetje. Als de kleur niet goed is, word ik gek, bij regen blijf ik toch echt liever binnen en als de kids met hun handen in mijn haar proberen te zitten raak ik zwaar geïrriteerd. Zij komen dan ondertussen niet meer bij. Ik zeg eerlijk: Het leven van een jongens mama is serieus best zwaar. Mijn haar wassen is ook niet mijn ding. Het liefst zo min mogelijk of bij de kapper. Föhnen, stijlen met de stijltang, styling-poeder erin en klaar ben ik voor een week of twee. Ja, serieus waar!

Maar waarom hoog?! Tja, ik houd gewoon niet zo van zacht haar langs mijn gezicht of in mijn ogen. Naar achter en iets omhoog vind ik stoer en net even iets anders dan anders. Het past bij mij, en tevens doe ik ook mijn achternaam een eer aan. Je vind het mooi, of je vind het helemaal niets. Zelf twijfel ik best wel eens over mijn haar. Niet de kleur, want daar ben ik ondertussen allang over uit, maar meer over het model. Zou ik dan toch mijn haar in een kortere coupe met pony laten knippen, of juist lang en sluik, mijn haar in laagjes of gewoon weer eens in de krul…

Eerlijk is eerlijk, maar iedere ochtend als ik in de spiegel kijk, zie ik toch echt mijzelf. Katja, klein met hoog blond haar. That’s just me! Beetje bij stijlen, poeder erin, touperen en klaar. Take it or leave it!

Liefs Katja

Katja de Hoogh

Katja de Hoogh

45+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!
Katja de Hoogh

Latest posts by Katja de Hoogh (see all)

About Katja de Hoogh

45+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!

View all posts by Katja de Hoogh →

Geef een antwoord