Zomerstop

Ik had inderdaad even een zomerstop ingelast voor mijzelf de afgelopen weken. Met zes weken vakantie voor de boeg en drie drukke vrolijke, maar zeer aanwezige kids had ik dat toch echt even nodig. Even geen verhalen op de blog zetten en bijpassende foto’s uitzoeken van ons en mijn inmiddels beruchte hoge haar. Nee ik had gewoon zes weken vakantie samen met de kids! Zes weken lang lantefanteren, de kids in hun ondergoed, koop ik overigens meestal online via Twyst, of pyjama en ikzelf: heerlijk in joggingbroek aan de koffie. Niks moet en alles mag: dat is voor mij vakantie. Heerlijk samen met mijn gezin.

Inmiddels is de zomer voorbij en zijn de scholen weer gestart. Kids sporten, fietsen naar de hockey drie keer in de week, vrijdagmiddag zwemles met de middelste, kortom het normale leven van ons en de kids zijn weer begonnen. Maar nu, wat ga ik schrijven? Welke verhalen ga ik vertellen? Wat heb ik meegemaakt?! Waar werd ik blij van, of juist niet…?! Genoeg te vertellen dus, maar waar begin ik, want als je even een zomerstop hebt ingelast voor jezelf zijn de eerste woorden en zinnen op papier toch¬†het lastigst…

Ik verlang nu al weer terug naar het relaxte leventje dat ik had in de zomer. Niets moeten en hoeven, maar gewoon genieten van de warme zon in mijn gezicht en mijn fijne gezin om mij heen. Heerlijk eten de hele dag en teveel wijn drinken, lopen op slippers en mijn haar √° la coupe verwaaide krul, want ook ik moest het zwembad in en kopje onder;) Wat hadden wij een toffe tijd die veel te hard voorbij is gegaan!

Ik neem nog snel een wijntje, zo houd ik dat fijne gevoel toch nog even vast! Voor nu zeg ik proost iedereen en tot volgende week!!

Liefs Katja

 

 

 

 

Katja de Hoogh

Katja de Hoogh

45+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!
Katja de Hoogh

Latest posts by Katja de Hoogh (see all)

About Katja de Hoogh

45+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!

View all posts by Katja de Hoogh →

Geef een antwoord