Spring City Spa Dordrecht

Heerlijk in de relaxmodus bij Spring City Spa Dordrecht

Bij Spring City Spa kun je beide: En even helemaal tot rust komen of wel je hoofd leeg maken en heerlijk ontspannen en je komt er weer helemaal schoon en opgeknapt vandaan. Wij vinden dit soort momenten zo’n ongelooflijke luxe: de mogelijkheid en de tijd hebben om een massage, gezichtsbehandeling of spa-treatment te ondergaan. Als het kan, zou je het eigenlijk met regelmaat moeten herhalen.

Op 18 november jl. opende Springcity Spa haar deuren en toevallig liepen wij net voorbij. Nieuwsgierig dat we waren door de prachtige etalages die naar ons lonkten, stapten wij naar binnen om de beleving al iets te kunnen proeven. We lopen de eigenaar Wouter tegen het lijf, die tien jaar geleden met zijn zus een marketingplan bedacht om uiteindelijk deze spa te verwezenlijken. Toen was het een plan, nu is het de werkelijkheid en we kunnen aan zijn ogen zien dat hij ongelooflijk geniet van het resultaat. En eerlijk, dat mag hij ook!

Een dagje uit met vriendinnen

Spring City Spa biedt alles dat wij vrouwen graag willen. Je kunt er binnen stappen voor een leuk cadeautje voor jezelf of voor je vriendin, zus of moeder, maar je kunt er ook een hele wellness ondergaan. Achterin de zaak is er de mogelijkheid om de nagels te verzorgen. In de toekomst willen ze er ook Personal Training en Yogha verzorgen.

Wat mij nu erg aanspraak is dat het mogelijk is om met een groepje dames en eventueel natuurlijk ook heren van maximaal 5 personen de ruimte kunt afhuren. De totaal beleving hiervan omschrijft Wouter als een soort Droomvlucht (Efteling) die je gaat maken. Je komt binnen, wordt welkom geheten met een kop koffie of thee. Op de eerste etage kan er vervolgens gebruik gemaakt worden van de sauna die dan alleen voor deze groep beschikbaar is en de whirlpool. Een massage of gezichtsbehandeling is bij te boeken. Tussen de middag kan er gezond geluncht worden inclusief de lekkerste smoothies. Ter afsluiting van deze schoonheidsbeleving kan er natuurlijk nog geshopt worden en ga je heel erg voldaan naar huis. Het lijkt ons geweldig om dit een keer te doen met een groepje vriendinnen.

Nieuwe, biologische merken

Spring City Spa benadert schoonheid vanuit een breder perspectief. Ze werken alleen met biologische producten zoals Perricone, Aveda of Skincare. Het Deense merk UNG is een mooie cosmeticalijn die hier verkrijgbaar is.

Mocht je nog iets cadeau willen geven voor de kerst, dan is Spring City Spa zeker de moeite waard om even te bezoeken.

Spring City Spa

Spring City Spa
Het assortiment is heel uitgebreid
Spring City Spa
Ook je nagels kun je hier laten verzorgen.
Spring City Spa
Een gezichtsbehandeling kan ik iedereen aanbevelen


Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord