En wie is de winnaar van deze leuke Sterrentop?

Wie oh wie heeft deze super leuke Sterrentop gewonnen?

Op deze leuke winactie die mogelijk werd gemaakt door Two Stories, kregen we heel wat reacties op onze site en natuurlijk op die van Marieper.nl. Ook wel begrijpelijk want deze Sterrentop is wel heel erg tof en zo veelzijdig te dragen deze maand. Trouwens, eigenlijk kun je hem bij elke feestelijke gelegenheid wel dragen.

Maar de winnares van deze sterrentop is:

Henriette van Rijs – De Hoog

Van harte gefeliciteerd, jij gaat in ieder geval shinen! Neem je even contact op via info@Shopaholiekmama.nl?

Aan diegenen die mee hebben gedaan, maar helaas niet deze top winnen, geeft Two Stories deze week 10 % extra korting op dit leuke shirt van Be Inspired.

En houdt de site in de gaten, we hebben binnenkort weer een erg leuke winactie! Jullie kunnen alvast kijken op de site van Dos Por Dos voor een impressie.

Fijne week iedereen!

X

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord