Haarverzorging: Tot hoe ver gaan jullie?

O’Right een prachtig product in haarverzorging

Hoe verzorgen jullie je haar? Is het iets dat er nog bij komt of besteden jullie er echt aandacht aan. Ik beken eerlijk dat haarverzorging niet mijn beste kant is. Ik was het meestal om de dag, als het nog goed zit ben ik tevreden. Ga ik op stap, dan besteed ik er natuurlijk aandacht aan. Meestal föhn ik het droog, ook het beste voor het haar. Tenzij je er van alles van te voren en erna nog in gooit. Wel moet ik bekennen dat ik aardig mijn weg heb gevonden in de producten van O’Right. Ik gebruik de haarolie van hun na het wassen en dat geeft je haar direct een verzorgde indruk.

O’Right wint prestigieuze Beauty Astir Award

Onlangs zijn de prestigieuze Beauty Astir Awards voor de 33e keer uitgereikt. De beste cosmetica introducties van het afgelopen jaar worden beloond met een award. In de categorie Groene Cosmetica – die bestond uit een groot aantal genomineerden – ging de prijs naar O’Right voor hun Caffeine Hair Tonic. Dit innovatieve product is in eigen laboratoria ontwikkeld en bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten. Paul Masselink – directeur O’Right: ‘Ik was enorm verrast dat wij gewonnen hadden, maar ben er uiteraard enorm trots op dat wij, als relatief klein bedrijf, met dit product de jury hebben weten te overtuigen dat dit product de beste natuurlijke productintroductie was van het afgelopen jaar. Het was voor ons de eerste keer dat we deelnamen en dat we er dan meteen met de hoofdprijs vandoor gaan is natuurlijk fantastisch’.

De vakkundige jury bestaande uit beautyjournalisten, beautybloggers en vloggers oordeelde als volgt over de Caffeine Hair Tonic: ‘Deze tonic zorgt voor een krachtig herstel van de scalp, waardoor de haargroei op natuurlijke wijze wordt gestimuleerd. Het reguleert de talgproductie, vermindert hoofdhuidirritatie en versterkt de haarwortel. En het voelt ook nog eens héél fijn aan tijdens het gebruik’.

Het is overigens niet een echt goedkoop product. Ik schrok er wel een beetje van, want wie o wie geeft er zoveel uit aan haarverzorging? Deze tonic kost maar liefst bij 100ml: € 139,-! Maar
om dit heuglijke feit te vieren biedt O’Right gedurende de maanden april en mei een volledige haarverzorgingsset Caffeine Shampoo en Conditioner gratis aan bij aanschaf van een Caffeine Hair Tonic.

Haarverzorging

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord