Een blote hals in de winter, liever niet!

Collar

Weg met de blote hals!

Oh, het wordt nu echt kouder en die blote halzen zijn nu maar niks. Met een beetje gure wind heb je het direct steenkoud! Maar wil je niet een blouse of een kolletje onder je trui aan, dan zijn deze kraagjes wel de uitkomst. En niet te vergeten, ze staan nog super leuk ook.

Overigens zijn het ook hele leuke kadootjes om weg te geven. Eigenlijk een gouden tip zo net nog op de valreep van de feestdagen.

Deze kraagjes zijn niet alleen in de boutique, maar ook via de website van Amé Boutique te verkrijgen. En vandaag bestellen, is morgen in huis. Dus heb je nog geen origineel kadootje voor je moeder, schoonmoeder, zus of vriendin, dan is dit misschien wel de gouden tip!

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord