Kerstallerhande vanaf vandaag bij Albert Heijn!

Albert Heijn

Wat gaan jullie koken met kerst!

Het avondje van Sinterklaas is achter de rug, vanaf nu kunnen we ons volledig concentreren op Kerst! En we hebben geluk, want vanaf vandaag ligt de Kerstallerhande bij Albert Heijn vol inspiratie voor ons kerstmenu! Albert Heijn heeft een uitgebreid onderzoek gedaan naar de behoeftes van de Nederlanders gedurende de feestmaand. Op basis hiervan werden de favoriete kerstgerechten van Nederland geselecteerd. Die staan dit jaar centraal in de kerstcampagne. In de Kerstallerhande vinden we een oplossing voor zowel mensen die uitgebreid zelf willen koken als voor mensen die op zoek zijn naar een snel of makkelijk alternatief.

Kerst is de mooiste tijd van het jaar. In die periode draait alles om vrienden en familie, gezelligheid bij de warme kachel, kaarsjes aan, je huis versieren en – niet in de laatste plaats – om lekker eten en drinken. Dat is ieder jaar weer een uitdaging, want in deze hectische tijd ligt de lat hoger dan normaal. Iedereen wil toch elke keer weer het beste van zichzelf laten zien en een feestelijke kerstmaaltijd op tafel zetten. Maar waar begin je en hoe hou je het betaalbaar?

Dat alles staat centraal in de kerstcommercial van Albert Heijn. Ook dit jaar zijn er genoeg kerstuitdagingen. Johan van der Zanden, directeur marketing & communicatie: “Albert Heijn gunt iedereen een onvergetelijke kerst, wat je budget ook is en hoe goed je ook kan koken. Om het Nederland daarbij zo makkelijk mogelijk te maken, delen we dit jaar alle gerechten en receptinspiratie in de kerst-Allerhande, via gerechtkaartjes in de winkels en in de Albert Heijn-app.”

Campagne
De kerstcommercial is de vierde commercial met supermarktmanager Ilse in de hoofdrol. Deze nieuwe campagne startte eind september met een introductiecommercial waarin Ilse zich voorstelde aan Nederland. Daarna volgden commercials over hoe Albert Heijn het gemakkelijker, betaalbaarder, gezonder en lekkerder maakt voor haar klanten. Inmiddels kennen de meeste Nederlanders de nieuwe payoff ‘Dat is lekkere van Albert Heijn’. Ook de waardering voor de campagne is zeer groot, blijkt uit onderzoek.

Albert Heijn kerstcommercial 2019  

https://youtu.be/nrgeE1nY1xc

Credits: Albert Heijn: Johan van der Zanden, Inge Wortelboer, Valesca Benjamin. In co-creatie met: TBWA\Neboko, Dentsu Aegis, Holy Fools (productie) en Jelle de Jonge (regie)

Wij zijn benieuwd wat er uiteindelijk bij jullie op tafel komt!

Albert Heijn Albert Heijn Albert Heijn

 

Foto credits: Albert Heijn

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord