Maaltijdbezorger: Oven aan, kom eraan

Oven aan, kom eraan

Gezonde maaltijden op tafel via Oven aan, kom eraan!

Nieuwe ideeën, creatieve ideeën zie je overal ontstaan. Zo ook dit geweldige concept van Oven aan, Kom eraanHet online maaltijdconcept Oven Aan, Kom Eraan groeit door en opent een nieuwe maaltijdenwinkel in de Vughterstraat in Den Bosch. De nieuwe winkel midden in het centrum van de stad krijgt een nieuwe look and feel en breidt het assortiment uit met verrassende bijgerechten, fijne delicatessen en bijpassende wijnen.

Het concept
Bij Oven Aan, Kom Eraan kunnen klanten 7 dagen in de week dagverse en gezonde maaltijden bestellen die thuis nog even kort de oven in moeten. Altijd vers, altijd warm. De maaltijden worden altijd geleverd met een gezonde salade, ambachtelijk broodje of lekker dipje!
 
De chefs van OAKE staan elke dag al vroeg in de keuken om voor de mensen thuis te koken. Rond het middaguur rijdt de chauffeur naar de winkel om deze aan te vullen en wordt er vervolgens doorgereden naar diverse pick-up points in o.a. Vught, Rosmalen, Engelen en Vlijmen.

Vanuit de nieuwe winkel worden met elektrische fietsen de maaltijden verder verspreid door de stad.  Oven Aan, Kom Eraan staat niet op thuisbezorgd maar gelooft heilig in zijn eigen platform.

Alles nieuw
Het concept werd gelanceerd in oktober 2019 en startte met een winkel in de Stoofstraat te Den Bosch.Inmiddels is het concept zo populair geworden dat een nieuwe winkel dan ook niet uit kan blijven.

OAKE krijgt niet alleen een nieuwe winkel, er wordt ook flink uitgepakt met een nieuwe website en een algehele look and feel. De nieuwe website maakt online bestellen nog gemakkelijker dan dat het was: met een paar simpele clicks selecteer je jouw favoriete maaltijd, kies je een gewenst bezorgmoment uit en hoef je alleen nog maar je oven aan te zetten zodat jij je favoriete maaltijd thuis kan opwarmen.

Vandaag besteld, vandaag in huis
Naast je favoriete maaltijd is er nu ook een ruime keuze aan fijne delicatessen, gekoelde dranken en bijpassende wijnen aan het assortiment toegevoegd. Oven Aan, Kom Eraan werkt hiervoor samen met de leukste ondernemers uit Den Bosch en omgeving en doet er alles aan om jou te kunnen voorzien van de fijnste producten.

Ben je benieuwd geworden naar de winkel en het nieuwe assortiment? Vanaf 31 maart opent de winkel aan de Vughterstraat in 67 haar deuren en ben je welkom om een kijkje te komen naar vernieuwde aanbod. Online bestellen kan natuurlijk ook gewoon: bestellen voor de dag zelf kan tot 19:00.

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord