Night at the Club – Care for Life

Laat  kinderdromen uitkomen!

Even ga ik terug in de tijd… Het is al meer dan 5 jaar geleden dat mijn dochter haar beste vriend verloor aan Neuroblastoom. Tien jaar ging er over heen, zijn ouders hebben echt alles gedaan voor hun zoon dat in hun en zijn vermogen lag. Uiteindelijk veel te jong overleden, maar hij heeft voor een volwassene geleefd. Gelukkig maar…

Care For Life is een stichting die het mogelijk maakt om een ziek kind of een kind met een beperking weer te laten stralen. Care for Life laat kinderdromen uitkomen zoals de titel hierboven zegt. Ik herken het, dat het zo confronterend is als je bij gezinnen thuis komt, die iedere dag zorgen hebben. Het is dan zo mooi om te zien dat je kinderen en hun ouders met een mooi gebaar zo blij kunt maken. Care For Life laat de wensen van ernstig zieke en gehandicapte kinderen uitkomen, zodat ze zich even geen patiënt hoeven te voelen. Door de mooiste wensen in vervulling te laten gaan, toveren zij bij deze kinderen een stralende glimlach op het gezicht.

Care For Life draagt bijvoorbeeld ook bij aan rolstoelbussen of aan bijvoorbeeld een hippocampe, een soort driewieler voor op het strand, zodat (ik zie dat in Spanje ook) mensen ook de zee in kunnen. Geweldig om te zien! Ze proberen eruit te halen wat erin zit en zetten zich hier volledig voor in. Eén van de manieren waarop ze dit waar proberen te maken, is door het organiseren van een prachtig feest in de Harbour Club te Rotterdam op 9 maart aanstaande.

Jullie kunnen hier bij zijn! Er zijn nog enkele tafels te koop! Een tafel voor 10 personen kost Euro 1.800,– en een losse stoel Euro 200,–. Voor dit bedrag krijg je een prachtige avond terug met een diner zoals je dat bij de Harbour Club gewend bent. Er zal een veiling plaatsvinden, waarvan de opbrengst natuurlijk naar Care For Life gaat. De avond is compleet met muziek en de mogelijkheid om een dansje te wagen. Kortom een echte avond uit met een prachtig doel voor ogen.

Mocht je interesse hebben, voor meer informatie kijk op de site van Care for Life of stuur een mail naar info@careforlife.nl ter attentie van Nathalie de Graaf. Of stuur ons een mailtje dan sturen wij deze door!

Care for Life

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord